Πολιτική

27/09/2023 - 22:13

Π. Κουφέλος: καταγράφουμε τις ανάγκες και τις απόψεις σας, προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα

Το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα δράση νέος δήμος» και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου Μεγαλοχωρίου.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Λέσβου ενώ το μεσημέρι η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης είχε αναλυτική παρουσίαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά. Την ίδια μέρα συναντήθηκε με την Ένωση δικυκλιστών Λέσβου οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την πορεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Δήμο.

Το απόγευμα ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα δράση νέος Δήμος» και  υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος  Κουφέλος  με τους υποψήφιους δημοτικούς  και  κοινοτικούς   συμβούλους επισκέφθηκαν  τα χωριά Λάμπου Μύλοι, Μιχού, Κάτω Τρίτος και Πηγαδάκια.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ.Κουφέλος δήλωσε:

«Συνεχίζουμε την περιοδεία μας στα γραφικά χωριά μας, και είναι χαρά μας να συζητώ με εσάς.

Είναι σημαντικό για εμάς να ακούμε και να καταγράφουμε τις ανάγκες και τις απόψεις σας, καθώς προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα. Χρειαζόμαστε βελτίωση στις υποδομές μας. Στο πρόγραμμα μας έχουμε θέσει προτεραιότητες που θα ενισχύσουν την κοινωνική συνοχή και την αλληλεπίδραση και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα μας. Ευχαριστούμε για τις προτάσεις σας. Η φωνή σας είναι η κινητήρια δύναμή μας και υπόσχομαι ότι θα εργαστούμε σκληρά για να κάνουμε την πόλη και τα χωριά μας ακόμη καλύτερα μέρη για όλους».

δφ

 

χ

Μοιράσου το άρθρο!