Τουρισμός

31/07/2023 - 15:01

Τη Λέσβο προσθέτει στο πρόγραμμα του 2024 η Jet2.com

Τρεις νέες διαδρομές προστέθηκαν από τη Jet2.com και Jet2holidays σε ένα διευρυμένο πρόγραμμα το καλοκαίρι του 2024.

Το Τίβατ στο Μαυροβούνιο και το ελληνικό νησί της Λέσβου θα εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ καθώς και ένα νέο δρομολόγιο προς τη Βερόνα από τη Γλασκώβη.

Η επέκταση σημαίνει ότι οι αδελφές εταιρείες θα εκτελούν περισσότερα από 400 δρομολόγια από 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου το επόμενο καλοκαίρι 24, με πάνω από 17 εκατομμύρια θέσεις προς πώληση.

Το Τίβατ θα εξυπηρετείται από το Μπέρμιγχαμ μεταξύ 2 Μαΐου και 31 Οκτωβρίου με εβδομαδιαία υπηρεσία Πέμπτης. Μια δεύτερη πτήση τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί από την 1η Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Tivat θα εξυπηρετείται από το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ.

Μια εβδομαδιαία κυριακάτικη υπηρεσία προς Λέσβο από το Μπέρμιγχαμ θα λειτουργεί από τις 26 Μαΐου έως τις 6 Οκτωβρίου. Μια δεύτερη εβδομαδιαία συχνότητα προς Λέσβο θα προσφέρεται επίσης από το Στάνστεντ.

Οι διακοπές στην πόλη και οι διακοπές στη λίμνη Garda και τη Βερόνα θα λειτουργούν από τη Γλασκώβη μεταξύ 8 Μαΐου και 25 Σεπτεμβρίου με εβδομαδιαία δρομολόγια Τετάρτης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε:

«Εκτός από το ότι ανυπομονούμε για ένα πολυάσχολο καλοκαίρι του ’23, βλέπουμε επίσης πολλούς πελάτες να θέλουν να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων για το επόμενο καλοκαίρι που είναι σπουδαία νέα.

«Σε απάντηση σε αυτό, προχωράμε για να δώσουμε στους πελάτες και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ακόμη περισσότερες επιλογές χάρη στην έναρξη τριών ολοκαίνουργιων δρομολογίων για το καλοκαίρι του ’24.

«Αυτή η επέκταση ενισχύει περαιτέρω ένα πρόγραμμα που είναι ήδη το μεγαλύτερο μας ποτέ και γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δημοφιλές στους πελάτες και στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε κάθε περιοχή του αεροδρομίου».

 

tourismtoday.gr/

Μοιράσου το άρθρο!