Υγεία

20/04/2016 - 12:35

Έκανε πρωτοποριακή επέμβαση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και... τον διώχνουμε!

Π

έρασαν 4 μήνες από τότε η Λέσβος έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ ...όχι λόγω προσφυγικού και VIP επισκέψεων... αλλά εξαιτίας της πρωτοποριακής επέμβασης (Μπαϊ πας στον εγκέφαλο) που έγινε  στο Νοσοκομεία Μυτιλήνης από το νευροχειρούργο  κ.Ευριβιάδη Μπαϊραμίδη.


Δυστυχώς ο κ. Μπαϊραμίδης μάλλον θα αποχαιρετήσει τη Λέσβο καθώς στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης είναι συμβασιούχος και με τα σημερινά δεδομένα δεν θα υπάρχει μόνιμη θέση νευροχειρούργου.
Το οργανόγραμμα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης δεν προβλέπει θέση νευροχειρούργου και επομένως πρέπει να υπάρξει τροποποίηση. Αν δεν υπάρξει όπως είναι λογικό ο κ. Μπαϊραμίδης θα διεκδικήσει μια άλλη θέση μόνιμου νευροχειρούργου σε άλλο νοσοκομείο εκτός Λέσβου... Αξίζει να τονίστει ότι η σύμβαση του κ. Μπαϊραμίδη με το Νοσοκομείο Μυτιλήνης λήγει το Σεπτέμβριο.


Υπενθυμίζουμε ότι πριν από τέσσερα χρόνια  κ. Μπαϊραμίδης βρέθηκε στο νοσοκομείο της Λέσβου, άγνωστος μεταξύ αγνώστων, σε ένα νησί με το οποίο δεν τον συνέδεε τίποτα. Είχε ήδη σπουδάσει Ιατρική στην Αθήνα, είχε ακολουθήσει μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό κοντά σε διακεκριμένους χειρουργούς και είχε πάρει ειδικότητα στον Ευαγγελισμό.
 
 Τι έλεγε πριν 4 μήνες ο κ. Μπαϊραμίδης: "Ήθελα να δουλέψω σε δημόσιο νοσοκομείο και παράλληλα να έχω την αυτονομία να χαράξω δική μου επιστημονική πορεία. Ήμουν από τους λίγους που είχα δηλώσει επαρχία ενώ καταγόμουν από την Αθήνα, όμως  ήθελα να βοηθήσω. Και αισθάνομαι ότι δικαιώθηκα". Και δεν είχε άδικο..... Γιατί ο ίδιος είναι πλέον ο γιατρός που πραγματοποίησε την πρώτη επέμβαση bypass εγκεφάλου σε δημόσιο νοσοκομείο της Ελλάδας. Μια πρωτοποριακή και εξειδικευμένη επέμβαση- από τις δυσκολότερες στη νευροχειρουργική- που μέχρι σήμερα γινόταν αποκλειστικά σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο της χώρας  με κόστος απαγορευτικό για τον μέσο ασθενή...


Τι έγραφε ο τύπος πριν 4 μήνες:  Ο κ. Ευριπίδης Μπαϊραμίδης , ένας 39χρονος συμβασιούχος από το Βοστάνειο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, συμβολίζει την Ελλάδα που διακρίνεται παρά τις αντίξοες συνθήκες της κρίσης....  
 

Μοιράσου το άρθρο!