Υγεία

17/01/2018 - 13:18

Τι λέει η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για το γλέντι της ντροπής στα επείγοντα

Α

ναφορικά με τα διαλαμβανόμενα δημοσιεύματος τοπικής εφημερίδας την Τρίτη 16/1/2018 για περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου σας γνωρίζουμε ότι αυθημερόν με την γνωστοποίησή του διατάχθηκε στα πλαίσια αρμοδιότητας μας, διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση θα ακολουθηθεί με διαφάνεια η προβλεπόμενη διαδικασία.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

ΖΕΡΒΟΥ ΑΝΝΑ

--------

Εκτός από την παραπάνω επίσημη ανακοίνωση η κα Μαρία Ζερβού εκ μέρους του Νοσοκομείου Μυτιλήνης μίλησε στα ΜΜΕ και.... με βάση όσα είπε οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα στο "γλεντάκι"!

 

 Υπενθυμίζουμε  ότι αίσθηση έχει προκαλέσει το γλέντι που στήθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Μυτιλήνης από τους ίδιους τους εργαζόμενους οι οποίοι φορώντας τις χαρακτηριστικές τους μπλε ρόμπες το έριξαν έξω μέσα στο χώρο υποδοχής του τμήματος επειγόντων περιστατικών και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας. Με ζεϊμπέκικα, τσιγάρα, ποτά και άφθονη μουσική, νοσηλευτές και γιατροί διασκέδασαν με την ψυχή τους και οι εικόνες κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.


Από την πλευρά της, πάντως, η εκπρόσωπος  του νοσοκομείου κυρία Μαρία Ζερβού δήλωσε ότι δεν έχει διαταχθεί ακόμα ΕΔΕ παρά μόνο μια προκαταρκτική έρευνα η οποία θα δείξει αν θα διαταχθεί ΕΔΕ ή όχι. Μιλώντας μάλιστα στην πρωινή εκπομπή του Alpha είπε ότι το γλεντάκι -έτσι το αποκάλεσε- ήταν ένα ατυχές γεγονός σε λάθος μέρος.
Συνέχισε λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι ειδικά επειγόντων περιστατικών περνάνε δύσκολες ημέρες καθημερινά και ειδικά με την έκταση του προσφυγικού, όπως είπε, είχαν δικαίωμα να γλεντήσουν λιγάκι. Κλείνοντας είπε ότι ακόμα δεν έχει μιλήσει με κανέναν εργαζόμενο που ήταν στο περιστατικό.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις :

Μοιράσου το άρθρο!