Εργασία

28/12/2018 - 06:28

Εργοδότης στη Μυτιλήνη εκδικείται με τον πιο αισχρό τρόπο εργαζόμενο επειδή δεν επέστρεψε το δώρο Χριστουγέννων

ΔΕΗ

yle="text-align: justify;">Μια επώνυμη καταγγελία λάβαμε από εργαζόμενο στη Μυτιλήνη σε εταιρεία που έχει σχέση με το χώρο της εστίασης.  Η εταιρεία όχι μόνο ζήτησε από τον εργαζόμενο να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων ( καταγγελίες που βλέπουν το φως  της δημοσιότητας σε όλη την Ελλάδα) αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω! Βρήκε τον πιο αισχρό και άθλιο τρόπο να εκδικηθεί τον εργαζόμενο που θέλησε να κρατήσει το δώρο Χριστουγέννων.

Στην περίπτωσή μας δεν μιλάμε για ασυδοσία εργοδότη αλλά για κάτι παραπάνω....

Δημοσιεύουμε αυτούσια την καταγγελία χωρίς την επωνυμία της επιχείρησης και τα στοιχεία του υπεύθυνου.

Τα στοιχεία της εταιρείας και του εργαζόμενου είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής.

 

Ο Πέτρος Λ. αναφέρει:

"Βρίσκομαι στην Μυτιλήνη δουλεύω σε μια εταιρεία που έχει αντικείμενο το χώρο της  εστίασης.
Έβαλαν δώρο Χριστουγέννων στον λογαριασμό μου και απαίτησαν να το γυρίσω πίσω αλλιώς θα με διώξουν.Έπειτα ο υπεύθυνος του καταστήματος εν ονόματι Γ.Χ.  με απειλούσε ότι θα κάνει τα πάντα να μην ξαναβρω δουλειά και θα πει το οτιδήποτε χειρότερο για εμένα ώστε να μην βγάζω ούτε τα προς το ζην.
Σας το λέω όπως ακριβώς μου το είπε.
Έχω έναν λογαριασμό μισθοδοσίας στην άλφα τράπεζα τον οποίο μας έβαλε η ίδια η εταιρία να κάνουμε όλοι οι εργαζόμενοι στην ίδια τράπεζα προς διευκόλυνση πληρωμών. Εγώ είχα λογαριασμό  Μισθοδοσιας στην τράπεζα Πειραιώς από την προηγούμενη δουλειά μου. Όπως λοιπόν σχεδόν ολος ο κόσμος έχω κάποια χρέη  στην εφορία και είχα έναν και μοναδικό ακατάσχετο λογαριασμό. Δήλωσα λοιπόν ακατάσχετο λογαριασμό το τωρινό λογαριασμό της μισθοδοσίας στην αλφα τραπεζα. Και η εν λόγω εταιρεία για λόγους εκδικήσεως απέναντι μου διότι κράτησα το δώρο,μου έβαλε στη συνέχεια τα χρήματα του μισθού μου στον λογαριασμό μου τον παλιό ο οποίος δεν ήταν ακατάσχετος. Με συνέπεια να μην έχω ούτε καν να πληρώσω τα βασικά μου έξοδα, ενοίκιο ,ρεύμα και να μην μπορώ να παρέχω στην οικογένεια μου κυριολεκτικά τα βασικά. Λόγο αυτού του συμβάντος. Όλοι οι υπάλληλοι επέστρεψαν τον δώρο πλην 3 που τους ανάγκασε να παραιτηθουν.
Σας παρακαλώ  κάντε μια αναφορά για αυτό το θέμα.Χασαμε δουλειά και χρήματα είμαστε στο έλεος των εργοδοτών."

 

Ποιος θα παρέμβει λοιπόν για αυτή την τόσο σοβαρή καταγγελία;

 

-------------

 

up date Διαβάστε εδώ

Μοιράσου το άρθρο!