Κοινωνία

09/01/2017 - 15:37

Επείγον: πρόσκληση φιλοξενίας προσφύγων σε ξενοδοχεία ή δωμάτια στη Λέσβο

m

Η ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ προκηρύττει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος βραχυπρόθεσμης φιλοξενίας προσφύγων για δύο βδομάδες σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια. Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σε συνεργασία με την ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ επιθυμεί να μεταφέρει άμεσα ωφελούμενους σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν πρόσφυγες ή μετανάστες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν οικονομική πρόταση φιλοξενίας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο s.pavlis@iliaktida-amea.gr ή με φαξ στο 2251045577. Στην οικονομική πρόταση θα πρέπει να αναφέρεται το κόστος φιλοξενίας ανά άτομο με τρία γεύματα την ημέρα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναφέρουν επίσης αριθμό διαθέσιμων δωματίων καθώς και αριθμό κλινών ανά δωμάτιο.

Η επιλογή ξενοδοχείων θα γίνει με κριτήριο τόσο την τιμή όσο και την αμεσότητα διαθεσιμότητας σε συνάρτηση με τις ανάγκες φιλοξενίας ωφελούμενων με σειρά προτεραιότητας (first come first served). Συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους το συντομότερο δυνατόν.

Μοιράσου το άρθρο!