Κοινωνία

14/03/2020 - 20:43

H πιο επικίνδυνη ανοησία της χρονιάς έγινε σήμερα στη Μυτιλήνη!

Η Αριστερά που δεν σέβεται την Ανθρώπινη Ζωή δεν είναι Αριστερά!

Την ημέρα που στην πόλη της Μυτιλήνης - όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα - έκλεισαν όλα, κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν καταλάβει τίποτα! Απολύτως τίποτα! Και δεν είναι  μόνο το ζήτημα αν έχουν καταλάβει... αυτό είναι πρόβλημα δικό τους.

Το πρόβλημα είναι ότι με τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ τους - ναι ΑΝΟΗΣΙΕΣ τους - βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.  Αλλιώς πως να εξηγήσει κάποιος ότι  την ώρα που λήφθηκαν τα πια αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό αυτοί διάλεξαν να κάνουν συγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς και πορεία. Όλοι μαζί ο ένας δίπλα στον άλλον! 

Να μεταδώσουν τον ιό... αυτούς μπορεί να μην τους νοιάζει, μιας και βρέθηκαν στην πλατεία νεαρά κυρίως άτομα και δεν κινδυνεύουν άμεσα. Ας σεβαστούν τουλάχιστον τους πατεράδες και τους παππούδες τους.

Μπορεί τα αιτήματα της συγκέντρωσης (αντιφασιστική συγκέντρωση) να είναι δίκαια αλλά χάθηκαν... Δεν έχουν πλέον καμία αξία!

Η Αριστερά που δεν σέβεται την Ανθρώπινη Ζωή δεν είναι Αριστερά! Είναι κάτι άλλο...

Δεν ξέρουμε αν θα επέμβει εισαγγελέας αλλά αν έχουν λίγο φιλότιμο οι συμμετέχοντες ας ζητήσουν μια ταπεινή συγγνώμη

Συγκλονιστική λεπτομέρεια: δεν τους έφτασε μια συγκέντρωση το πρωί, είχαμε συγκέντρωση και το απόγευμα!

 

Ανακοίνωση από την ΟΝΝΕΔ Λέσβου: 

Στην κρίσιμη δοκιμασία που αντιμετωπίζει η χώρα μας λόγω της πανδημίας η προστασία της Δημόσιας Υγείας είναι καθήκον και χρέος όλων μας. Σήμερα ωστόσο πραγματοποιήθηκαν δύο πορείες  (πρωί και απόγευμα) αλληλέγγυων, αναρχικών, ΜΚΟ  και κομμάτων της Αριστεράς που έθεσαν  σε κίνδυνο την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ανακοπεί η υψηλή μεταδοτικότητα του ιού.  

Οι αρχές, οφείλουν να εγκαταλείψουν την αδράνεια και να εφαρμόζουν το νόμο παντού δίχως διακρίσεις. Δε γίνεται να εφαρμόζεται ο νόμος στην περίπτωση της κομμώτριας ή του ιδιοκτήτη φροντιστηρίου αλλά όχι για τους πρωτεργάτες αυτής της πορείας .

Όπως σημειώνει ο Μίκης Θεοδωράκης «Ο μεγαλύτερος φασισμός είναι ο Αριστεροφασισμός» και δεν θα ανεχθούμε κανέναν να δρα κατ' αυτόν τον τρόπο, αδιαφορώντας για τους νόμους και την κρισιμότητα της κατάστασης.

Απέναντι στην εγκληματική ανευθυνότητα των "γνωστών - αγνώστων" να μη ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών, εμείς καλούμε τους πολίτες να τηρούν στάση ευθύνης παραμένοντας ψύχραιμοι και ενημερωμένοι καθημερινά από το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Η ανάγκη να τηρήσουμε τις οδηγίες των γιατρών είναι επιτακτικότερη ειδικά στο νησί μας που μαστίζεται συγχρόνως από το μεταναστευτικό .  Είναι τέτοιες οι στιγμές που δεν χωρούν μικροπολιτικά παιχνίδια από ακραίες ομάδες που βάζουν σε κίνδυνο πλήθος πολιτών.

 

Οι αριθμοί των νεκρών στην γειτονική Ιταλία δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού. Ας είμαστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι σε ό,τι κάνουμε. Εμείς μένουμε σπίτι, έτσι ώστε η επόμενη μέρα να βρει εμάς και τους γύρω μας ξανά μαζί.

Μοιράσου το άρθρο!