Lifestyle

12/01/2020 - 19:16

Την είχε δαγκώσει σκύλος στα χείλη... τώρα είναι στο My Style Rocks

Το My Style Rocks 3 ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και ο ΣΚΑΪ έχει δώσει τα στοιχεία 6 παικτριών που θα δούμε στο ριάλιτι μόδας.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η Τόνια Κούμπα !

Η Τόνια Κούμπα κατάγεται από τη Μυτιλήνη και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Από την ηλικία των 5 έως 15 ετών ασχολήθηκε με το παιδικό μόντελινγκ και τη διαφήμιση με παρότρυνση του πατέρα της.
 

Στο εισαγωγικό της βίντεο, η παίκτρια του My Style Rocks αναφέρεται σε ένα σοβαρό ατύχημα που της συνέβη πριν από τρία χρόνια. Η Fashion Blogger που στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σε στήλες μόδας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επί εποχής Epsilon και αλλού, περιγράφει πως δέχτηκε επίθεση από σκύλο, με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλο το άνω χείλος της.

«Πριν τρία χρόνια είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Ένα σκύλος μου επιτέθηκε με αποτέλεσμα να χάσω το πάνω αριστερό χείλος μου. Κόπηκε στα τρία. Χρειάστηκαν πάνω από οκτώ μήνες εντατικών θεραπειών για να μπορέσω να αναρρώσω» λέει η Τόνια Κούμπα, την ώρα που στο βίντεο προβάλλεται μια φωτογραφία από τον τραυματισμό της. 

«Στο My Style Rocks δήλωσα συμμετοχή για να δείξω τη διαφορετικότητά μου. Γιατί είμαι διαφορετική, όπως και εσύ είσαι διαφορετική», ακούγεται να προσθέτει η Τόνια Κούμπα στο σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΪ.

Η Τόνια Κούμπα του My Style Rocks λατρεύει παρόλα αυτά τους σκύλους Αν και ούτε στην ιδιαίτερα δραστήρια σελίδα της στο Instagram, αλλά ούτε και στο κανάλι της στο Youtube δεν έχει αναρτήσει κάτι για το ατύχημά της, η Τόνια Κούμπα, φαίνεται πως λατρεύει τα ζώα και φροντίζει ένα αξιολάτρευτο μπόξερ. Παρά το γεγονός πως δέχτηκε την επίθεση από σκύλο πριν από τρία χρόνια, η παίκτρια του My Style Rocks φαίνεται πως δεν έχασε λεπτό την πίστη της στο αγαπημένο της κατοικίδιο, που κοσμεί συχνά τις φωτογραφίες της στο instagram. «Ήρθες στη ζωή μου πριν από 5 χρόνια και μου έδειξες πως ένα τετράποδο κουτάβι μπορεί να κλέψει την καρδιά σου για πάντα και να γίνει το αγαπημένο σου άτομο» έγραφε σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η νέα παίκτρια του My Style Rocks. 

Μοιράσου το άρθρο!