Οικονομία

27/09/2013 - 17:52

Ημερίδα με θέμα: Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ

style="text-align: justify;">Το Επιμελητήριο Λέσβου διοργάνωσε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ενημερωτική ημερίδα για το Πρόγραμμα  «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ».  Εισηγητής ήταν το στέλεχος της  ΕΛΑΝΕΤ (Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ) κ. Χριστόφορος Λιακόπουλος, ο οποίος έκανε λεπτομερή παρουσίαση του Προγράμματος, ενώ ακολούθησε αναλυτική συζήτηση με διευκρινιστικές ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους ενδιαφερόμενους επενδυτές και μελετητές.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο Πρόγραμμα αφορά επιχειρήσεις που έχουν κάνει έναρξη τουλάχιστον μέχρι 1/8/2012, ο Π/Υ των προτάσεων μπορεί να φτάσει από 20.000€ έως 200.000€ ανάλογα με τη δραστηριότητα της επιχείρησης, ενώ στόχος είναι ο εξωστρεφής προσανατολισμός των επιχειρήσεων, που αποτελεί και το βασικό κριτήριο για την αξιολόγηση των προτάσεων.
 
Η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων είναι μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2013, ενώ η υποβολή των φυσικών φακέλων θα γίνεται μέχρι τις  20 Οκτωβρίου 2013 στο Επιμελητήριο Λέσβου, το οποίο αποτελεί φορέα παραλαβής προτάσεων του εν λόγω προγράμματος για την περιοχή μας.

Μοιράσου το άρθρο!