Περιβάλλον

27/03/2024 - 09:20

Στη Μυτιλήνη είμαστε έξυπνοι άνθρωποι...

Η ανακοίνωση του Δήμου Μυτιλήνης πριν απο μερικές ημέρες:

Εξέλιξη εργασιών αποκατάστασης πλακόστρωτων στην οδό Ερμού στη Μυτιλήνη

Οι εργασίες θα μεταφερθούν στο 4ο και τελευταίο τμήμα από την οδό Πιττακού έως τα Κεντρικά Λύκεια.

Θυμίζουμε, πως στα τμήματα αυτά θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης του πλακόστρωτου και επανατοποθέτηση, στα σημεία που παρουσιάζουν φθορές με τις υφιστάμενες πλάκες ή με νέες όμοιες με τις υφιστάμενες όπου απαιτηθεί. Κατά τις εργασίες τα τμήματα θα είναι κλειστά για όλα τα τροχοφόρα εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κλπ), καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Η κυκλοφορία των τροχοφόρων θα γίνεται από παρόδιες οδούς στα τμήματα που επιτρέπεται η κίνηση οχημάτων.

Οι πεζοί θα μπορούν να κυκλοφορούν κατά την εκτέλεση των εργασιών από οριοθετημένους διαδρόμους που θα υπάρχουν με ευθύνη του αναδόχου. Επιπλέον, τα  οχήματα και οι  πεζοί  θα ενημερώνονται με πληροφοριακές πινακίδες τόσο για την εκτέλεση έργων όσο και για το τμήμα της οδού που  θα παραμένει κλειστό  με ευθύνη και υποχρέωση του αναδόχου.

----

Αλλά σιγά μην κάνουμε ότι μας λέει ο Δήμος και η Τροχαία.

Ποιος είναι αυτός που θα μας κλείσει την Ερμού; Και γιατί να μας αναγκάσει να κάνουμε επιπλέον μέτρα με τόσο ακριβή βενζίνη;  Και γιατί να μας αναγκάσει κάποιος να περπατήσουμε μερικά μέτρα;

Όχι ρε φίλε εμείς είμαστε έξυπνοι άνθρωποι!  Θα καβαλήσουμε το πεζοδρόμιο με το μηχανάκι μας και θα περάσουμε. Σιγά τι έγινε... Ποιος θα μας πει κουβέντα; Είμαστε έξυπνοι, πολυμήχανοι με μηχανάκια και βρίσκουμε λύσεις!

Μυτιλήνη 27 Μαρτίου 2024

Περνάμε όμορφα γιατί κάνουμε ότι θέλουμε!

Μοιράσου το άρθρο!