Πολιτική

23/02/2020 - 11:00

ΑΚΥΡΩΣΗ 34ο Καρναβάλι Μεσοτόπου

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοτόπου "Ο Μεσότοπος" έχοντας λάβει υπόψιν τις πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις στο νησί μας ανακοινώνει ότι ακυρώνει το Μεσοτοπιτικο Καρναβάλι που θα διεξαγόταν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020.

Ραντεβού του χρόνου κάτω από καλύτερες συνθήκες.

 

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοτόπου «Ο Μεσότοπος»    ανακοινώνει το πρόγραμμα των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων.

 

"Μικρή Αποκριά"


Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην Πολιτιστική Αίθουσα του Μεσοτόπου στις 12:00πμ σας περιμένουμε σε ένα ταξίδι στην παράδοση μέσα από χορούς, τραγούδια και ρίμες γραμμένες στην ντοπιολαλιά. 

Θα εμφανιστούν ο Χορευτικός Όμιλος Μυτιλήνης «Αιολείς», ο πολιτιστικός σύλλογος  Ιππείου «Ο Άγιος Προκόπιος», μέλη της Ένωσης Ποντίων και Φίλων Ποντίων Μυτιλήνης και τα χορευτικά τμήματα του Μεσοτόπου.

Γενική επιμέλεια: Ευθύμιος Σαραντίδης

 

                                               

Κυριακή 1η Μαρτίου σας περιμένουμε στο "34ο Καρναβάλι Μεσοτόπου"

Ώρα έναρξης 11:00 με την εκκίνηση των αρμάτων από την πλατεία του χωριού και  αφετηρία της παρέλασης  στον αύλειο χώρο του πολιτιστικού κέντρου.

 Εκεί θα απολαύσουμε  την παρουσίαση των παιδιών του δημοτικού υπό την επιμέλεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, οργανωμένα γκρουπ από τους εφήβους, απολαυστικές σάτιρες γραμμένες με την καυστική πένα των σατιρογράφων μας, αυθόρμητα σισίτια και φυσικά τους μοναδικούς και επιβλητικούς κουδουνάτους Μεσοτόπου με τους ήχους των αμέτρητων κουδουνιών τους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  θα προσφέρονται  νόστιμοι μεζέδες , άφθονο ούζο και παραδοσιακή κολοκυθόπιτα με την φροντίδα του Αγροτοτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Μεσοτόπου.   

 

 

Επιμέλεια και Διοργάνωση καρναβαλικών εκδηλώσεων: Πολιτιστικός σύλλογος «Ο Μεσότοπος»

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο!