Πολιτική

29/02/2020 - 14:58

Έκτακη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου. Αινιγματική ανάρτηση από Ταξιάρχη Βέρρο

Συνεδριάζει σήμερα μετά από τις ραγδαίες εξελίξεις το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Ωστόσο η ανάρτηση του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου είναι που δίνει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον στο σημερινό Δημοτικο Συμβούλιο.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Παρακαλείσθε, όπως προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 74 του Ν. 4555/2018, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 06:00 μ.μ., στην Αίθουσα του Μουσείου Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή Λέσβου, με ένα και μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

«Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, και των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Δυτικής Λέσβου σχετικά με τις εξελίξεις στο προσφυγικό - μεταναστευτικό».

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, εξαιτίας των τελευταίων δραματικών γεγονότων που έλαβαν χώρα στο νησί μας τις τελευταίες ημέρες και της εξέλιξης του όλου θέματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΕΛΑΓΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

Και η αινιγματική ανάρτηση του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και ερμηνείες:

"Αποδείχτηκε ότι αν θέλει ο κράτος, λειτουργεί. Δυστυχώς σήμερα έφαγα πάλι "μαχαιριά", από μέσα. Θα επιζήσω, αλλά πονάει. Αυτά όμως είναι για αργότερα."

Μοιράσου το άρθρο!