Πολιτική

22/08/2022 - 07:28

Το «ευχαριστώ» του Ιάσονα Πιπίνη στο πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που ήρθε στο Μόλυβο

Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η αποστολή τους

Τις ευχαριστίες του στους διασώστες του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που ήρθαν εκτάκτως στο Μόλυβο για τους καλοκαιρινούς μήνες, μετά από δική του παρέμβαση, εξέφρασε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης.

Ο κ. Πιπίνης, με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ευχαριστεί τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στη Λέσβο, από τον περασμένο Ιούλιο, προκειμένου να καλύψουν εκτάκτως για τους θερινούς μήνες, την ευρύτερη περιοχή του Μολύβου, καθώς σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η αποστολή τους.

«Σε λίγες ημέρες οι διασώστες του ΕΚΑΒ που ήρθαν από την Αθήνα εκτάκτως για να καλύψουν τις ανάγκες μιας από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Λέσβου, όπως είναι ο Μόλυβος, ολοκληρώνουν την αποστολή τους και αναχωρούν από το νησί μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για το σημαντικό έργο που προσέφεραν, στη διακομιδή ασθενών, ενώ συμμετείχαν ακόμη και ως επιφυλακή στην καταστροφική πυρκαγιά στα Βατερά», αναφέρει ο κ. Πιπίνης.

Το επανδρωμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στη Λέσβο τον περασμένο Ιούλιο, μετά από παρέμβαση του Ειδικού Συμβούλου του Πρωθυπουργού κ. Ιάσονα Πιπίνη στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου, ικανοποιώντας το αίτημα του κοινοτάρχη Μολύβου κ. Θανάση Ανδριώτη για ενίσχυση της περιοχής κατά την τουριστική περίοδο.

«Στις αρχές του καλοκαιριού ζήτησα από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, τον οποίον επίσης ευχαριστώ, να έρθει στο νησί ένα επιπλέον επανδρωμένο ασθενοφόρο. Το πετύχαμε. Γνωρίζω πολύ καλά πως οι ανάγκες για μεγαλύτερη κάλυψη με ασθενοφόρα και διασώστες του ΕΚΑΒ δεν εξαντλούνται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, με ένα ασθενοφόρο, ούτε σε μια μόνο περιοχή. Γνωρίζω ότι οι ανάγκες είναι πολλές και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Στο βαθμό που μπορώ, θα συμβάλω και εγώ ώστε στο άμεσο μέλλον να υπάρξει μεγαλύτερη κάλυψη με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νησί μας», τονίζει ο κ. Πιπίνης και καταλήγει: «Ευχαριστίες αξίζουν επίσης και τους ξενοδόχους που πρόσφεραν κατάλυμα στους διασώστες του ΕΚΑΒ την περίοδο παραμονής τους στη Λέσβο».

Μοιράσου το άρθρο!