Πολιτική

21/02/2020 - 21:20

Στη Διαύγεια η περίφραξη της Καράβας ... 725.000 ευρώ!

Δευτέρα 24/02/2020 αποσφραγίζονται οι προσφορές

Την στιγμή που είχαν υποσχεθεί πάγωμα της επίταξης μέχρι τη Δευτέρα, την ίδια ώρα αποφάσιζαν για τις πρώτες ενέργειες για την κλειστή δομή μεταναστών στη θέση "Καράβα" στο Μανταμάδο. Κατά τ' άλλα η Κυβέρνηση θέλει να αποκαταστήσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τις τοπικές κοινωνίες των νησιών.

Η απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια με τίτλο προκατασκευαστικές εργασίες (αφορούν περίφραξη και καθαρισμό του γηπέδου) αναφέρει: 

 

1

2

 

Την απόφαση υπογράφει ο Υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης και αφορά μόνο όπως θα διαβάσατε μόνο 3 εταιρείες! Διαδικασίες εξπρές και με απευθείας αναθέσεις! 

Το καθαρό κόστος  του έργου  χωρίς ΦΠΑ είναι 725.000 ευρώ ! 725.000 ευρώ  μόνο για περίφραξη και καθαρισμό! Καθαρό ποσό!

Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 

 

------

Άμεση η αντίδραση του  Παναγιώτη Χριστόφα ( Περιφερειακός Σύμβουλος - επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο") οποίος αναφέρει: 

"Εμπαιγμός είναι να δίνεται "παράταση" στην επίταξη...
και ταυτόχρονα οι διαδικασίες τους να προχωρούν κανονικά...

Πρόσκληση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για "επείγον" διαγωνισμό με διαδικασία διαπραγμάτευσης για έργο με τίτλο: "Προπαρασκευαστικές εργασίες περίφραξης και καθαρισμού γηπέδου στο νησί της Λέσβου"

Αντίστοιχες για τη Χίο και τη Σάμο."

 

-------
 Δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια 

Μοιράσου το άρθρο!