Πολιτική

16/10/2013 - 16:48

Β.Τεντόμας για «Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο»: Είμαστε σοβαροί;

Β.Τεντόμας για «Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο»: Είμαστε σοβαροί;

yle="text-align: justify;">Σήμερα (16/10) μια γυναικεία φωνή τηλεφωνικά ειδοποιεί τους περιφερειακούς συμβούλους (ή μόνο τους επικεφαλής των παρατάξεων;) να παραβρεθούν στο «Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο», που (λέει) γίνεται στη Μυτιλήνη μεθαύριο 18/10 και στη Χίο στις 19/10/2013  από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. (Η κοπελιά είπε ότι τηλεφωνεί εκ μέρους του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ότι τα τηλέφωνά μας τα πήρε σήμερα από τη περιφέρεια).

Χτες (15/10) σχετικό δελτίο τύπου της περιφέρειας αναφέρεται το γεγονός, που (όπως γράφει) γίνεται «με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου» , ενώ αναφέρεται ότι στη Μυτιλήνη θα χαιρετήσουν οι κ.κ. Α. Γιακαλής και Η. Βερβέρης (περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου) και στη Χίο ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κ. Γανιάρης.
Στο ίδιο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι «Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρουσιαστεί από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου η πρόοδος υλοποίησης του ΕΣΠΑ στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καθώς και η Νέα Προγραμματική Περίοδος 2014-2020».

Προχτές (14/10) στην Ικαρία γίνεται περιφερειακό συμβούλιο και ούτε ο περιφερειάρχης, ούτε ο πρόεδρος του περιφ. συμβουλίου, ούτε κανένας άλλος, δεν λένε κουβέντα, όχι για την ουσία του θέματος, αλλά ούτε καν για ενημέρωση.

Επανερχόμενος στο σήμερα (16/10), ρωτώ:

Είμαστε σοβαροί;


Βασίλης Τεντόμας
Επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης
«ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»

 

Μοιράσου το άρθρο!