Πολιτισμός

22/08/2020 - 21:00

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - Η Μαρία Παπαγεωργίου στην Ανεμώτια - Γιορτές Αμπελουργίας

Με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Αμπελουργών Ανεμώτιας Λέσβου «ο Κάμπος» και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τους Συνδιοργανωτές, ακυρώνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Γιορτές Αμπελουργίας» που είχαν προγραμματιστεί για τις 21 – 22 & 23 Αυγούστου 2020, για λόγους προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Στηρίζουμε το σπουδαίο πολιτιστικό κεφάλαιο της Λέσβου, ωστόσο την παρούσα περίοδο που δυστυχώς έχουμε νέα έξαρση κρουσμάτων Covid-19, προτεραιότητα έχει η δημόσια υγεία και η καλύτερη θωράκιση των πολιτών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην οργάνωση του φεστιβάλ και ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά να χαρούμε τις επόμενες Γιορτές Αμπελουργίας χωρίς μάσκες και αποστάσεις.

Το ΔΣ του Συλλόγου Αμπελουργών Ανεμώτιας  

------------------------

 

Αρχική ανάρτηση :

Οι φετινές Γιορτές Αμπελουργίας, περιλαμβάνουν τρεις (3) συναυλίες προσαρμοσμένες στα δεδομένα του Covid-19.

Οι συναυλίες αυτές θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ανεμώτιας, με δωρεάν είσοδο και τηρώντας την προβλεπόμενη πληρότητα.

Με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Λέσβου και του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Νήσου Λέσβου, στις 22 Αυγούστου ημέρα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Μαρία Παπαγεωργίου.

Με αφετηρία τη live streaming συναυλία που έδωσε τις πρώτες μέρες της καραντίνας στο σαλόνι της, μέχρι την πρόσφατη κυκλοφορία των καινούριων της τραγουδιών, η Μαρία Παπαγεωργίου είναι έτοιμη να μοιραστεί μαζί μας τον μέσα και τον έξω κόσμο της, με τις νέες συνθήκες. 

Με υλικό που παρουσίασε στα social media κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού, τον ψηφιακό δίσκο ΕΣΟΡίΑ που ανέβηκε διαδικτυακά τη Μεγάλη Εβδομάδα, με παλιότερα κομμάτια και καινούριο υλικό, για μία και μοναδική συναυλία στις 22 Αυγούστου 2020. 

Επιπρόσθετα, για τις 21 και 23 Αυγούστου αντίστοιχα, στα πλαίσια των Γιορτών Αμπελουργίας θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με τοπικά παραδοσιακά συγκροτήματα και Σημαντικούς Καλλιτέχνες της Λέσβου, με μουσικές περιπλανήσεις στο Αιγαίο και στη Μικρά Ασία, με την υποστήριξη του Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD Νήσου Λέσβου της ΕΤΑΛ Α.Ε.

 

Μοιράσου το άρθρο!