Αγροτικά - Αλιεία

29/06/2011 - 13:22

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Φλώρος θα κάνει την κατανομή των Γεωπόνων και Αρχιεργατών για τη δακοκτονία!!!

Από χθες στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης  παιζεται ένα απίστευτο παζάρι για την κατανομή θέσεων Αρχιεργατών και Γεωπόνων. Το αποτελέσματα ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα ωστόσο άρχισαν τα παζάρια για το που θα πάει ο κάθε Τομεάρχης Γεωπόνος και ο κάθε Αρχιεργάτης.

Σχετικά με τους Γεωπόνους  επειδή η πλειοψηφία ζει μόνιμα στη πόλη της Μυτιλήνης κανείς δεν θέλει να πάει σε απομακρυσμένα χωριά. Έτσι άρχισαν να γίνονται ενοχλήσεις...  σε κάθε κατεύθυνση!!! 

Με τους αρχιεργάτες τα πράγματα είναι χειρότερα!  Οι  "ανεπιθύμητοι"  αρχιεργατές τοποθετούνται σε χωριά μακρία από το τόπο μόνιμης κατοικίας.

Αξιόπιστες πληροφορίες του Lesvosnews αναφέρουν ότι  ο Αντιπεριφερειάρχης  αρμόδιος για αγροτικά θέματα κος Γιώργος Φλώρος θα κάνει τις τοποθετήσεις.... με τα δικά του "αξιοκρατικά" κριτηρία....αδειάζοντας την επιτροπή της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης!!!!

Και όλα θα δείχνουν νόμιμα ....γιατί η πρόσληψη γίνεται σε επίπεδο Νομού Λέσβου οπότε μπορεί ο κος Αντιπεριφερειάρχης να κάνει ότι γουστάρει...

Αλλά το θέμα είναι ηθικό και αξιοπρέπειας.... (για όσους διαθέτουν)

------------------------------------

Την ημέρα που η χώρα είναι σε αναβρασμό ..... κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα !!!!

ΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΟΣ !!!

Μοιράσου το άρθρο!