Ανακοινώσεις Φορέων

11/12/2010 - 09:33

2ο Παλλεσβιακό Προσκοπικό Συνέδριο - Σάββατο 11/12/2010

Το Συνέδριο της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Λέσβου, το 2ο Παλλεσβιακό Προσκοπικό Συνέδριο υπό τον τίτλο «Για 100 και γι' άλλα χρόνια, θα σου κρατώ το χέρι...» ξεκινά επίσημα και πανηγυρικά σήμερα Σαββάτο 11 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Περιβαλλοντικό Προσκοπικό Κέντρο Ασωμάτου.

Σε αυτό μεταξύ των άλλων θα αναδειχθούν οι τέσσερις εκπρόσωποι της Λέσβου οι οποίοι θα είναι τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Ιδρύματος ΣΕΠ για τα έτη 2011 και 2012. Να τονίσουμε ότι είναι το 2008 ήταν πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που οι Πρόσκοποι της Λέσβου εκπροσωπήθηκαν στη Γενική Συνέλευση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για τη διετία 2009 - 2010. Και μάλιστα με τέσσερις αναδειχθέντες εκπροσώπους, πράγμα που αν μη τι άλλο αποδεικνύει το επίπεδο της ανάπτυξης που συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια στο χώρο του Προσκοπισμού στη Λέσβο. Η διατήρηση του αριθμού των αναδειχθέντων μελών και στο 2ο Συνέδριο αποδεικνύει τη σταθεροποίηση της δύναμης των πέντε Προσκοπικών Συστημάτων της Λέσβου ως αποτέλεσμα της ουσιαστικής ανάπτυξης που συντελέσθηκε.

Στο 2ο Προσκοπικό Συνέδριο, προσκοπικός θεσμός που λειτουργεί κάθε δυο χρόνια (ή όποτε άλλο κριθεί απαραίτητο) με τη συμμετοχή όλων των βαθμοφόρων της κάθε Περιφερειακής Εφορείας, θα πάρουν μέρος περίπου 40 βαθμοφόροι της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Λέσβου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμούς από εκπροσώπους φορέων και άλλων προσκαλεσμένους, τις κυρίως εργασίες του Συνεδρίου και τέλος την ανάδειξη με ψηφοφορία μεταξύ υποψηφίων, των εκπροσώπων της Λέσβου στην Προσκοπική Γενική Συνέλευση.

Μοιράσου το άρθρο!