Ανακοινώσεις Φορέων

24/12/2012 - 08:22

Αποτελέσματα εκλογών εργαζομένων Δήμου Λέσβου

Αποτελέσματα εκλογών εργαζομένων Δήμου Λέσβου

 

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012, μετά από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων μονίμων και αορίστου χρόνου στα υπηρεσιακά συμβούλια εργαζομένων στους Δήμους του Νομού Λέσβου. Οι εκλογές έγιναν μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, στην χειρότερη περίοδο για τους εργαζόμενους με συναδέλφους από όλους του Δήμους της Ελλάδος και τον Δήμο Λέσβου να κινδυνεύουν με την επαίσχυντη Μανιτάκεια απόλυση – διαθεσιμότητα. 
Σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα των εκλογών μετά την καταμέτρηση των ψήφων από τις εφορευτικές επιτροπές. Για τους  δύο αιρετούς εκπροσώπους των μονίμων υπαλλήλων του Ν. Λέσβου (Δήμοι Λέσβου, Λήμνου, Αη Στράτη). Ψήφισαν 354, έγκυρα 338. Έλαβαν: Ενωτική Κίνηση Δημοτικών Υπαλλήλων 258, ΔΑΣ 80. Εκλέγονται από την Ενωτική Κίνηση οι: Αλεξίου Γιώργος 192, Μάντζαρης Δημήτρης 72, Αναπληρωματικά μέλη Χτενέλλης Μιχάλης 61, Βαρσάνης Δημήτρης 30.  
Για τους  δύο αιρετούς εκπροσώπους των αορίστου χρόνου υπαλλήλων του Ν. Λέσβου (Δήμοι Λέσβου, Λήμνου, Αη Στράτη). Ψήφισαν 82 έγκυρα 78. Έλαβαν: Ενιαία Ανεξάρτητη Κίνηση Υπαλλήλων Αορίστου χρόνου 70. Ανεξάρτητος Υποψήφιος 8. Εκλέγονται από την Ενιαία Ανεξάρτητη Κίνηση οι: Λενέτης Παναγιώτης, Αναστασίου Αιμιλία. Αναπληρωματικά μέλη Κουταλιανού Φωτεινή, Καλογήρου Πέτρος. 
Για άλλη μία φορά επαναλαμβάνουμε το αίτημα μας ώστε οι εκλογές των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. να πάψουν να αποτελούν υπόθεση του κρατικού Περιφερειάρχη, αλλά να πραγματοποιούνται με ευθύνη των εργαζομένων.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους αιρετούς εκπροσώπους στο υπηρεσιακό συμβούλιο να αγωνιστούν για τα δικαιώματα των εργαζομένων στο Δήμο Λέσβου και να αποτελέσουν, μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο του νόμου για τα υπηρεσιακά, ασπίδα προστασίας για όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες. 
 
Το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου
 

Μοιράσου το άρθρο!