Ανακοινώσεις Φορέων

12/02/2013 - 15:15

Διευκρινίσεις Αν. Τσολερίδου για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα της Λέσβου»

Διευκρινήσεις Αν. Τσολερίδου για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα της

Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε από το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας  "Νέα της Λέσβου" η κ. Τσολερίδου διευκρινίζει:
 

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου επανέλαβα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με εφημερίδα του νησιού (Νέα της Λέσβου) δήλωσή μου σχετικά με την ασφάλεια των μαθητών. Η δήλωσή μου  που έγινε με αφορμή ερώτηση της δημοσιογράφου, μεταφέρθηκε επακριβώς και είχε γενικό χαρακτήρα. Σαφώς γονείς και εκπαιδευτικοί πρέπει να προσέχουν τα παιδιά. Αυτό άλλωστε πηγάζει και από την ιδιότητά τους ως ενηλίκων. Θεωρώ ωστόσο ότι λόγος πανικού στο βαθμό που όλοι κάνουμε τη δουλειά μας, δεν υπάρχει. Τα «περίεργα» περιστατικά που έχουν αναφερθεί προφορικά  στην υπηρεσία τον τελευταίο μήνα από διάφορες περιοχές δεν έχουν εξακριβωθεί και υπεύθυνη για τον έλεγχό τους είναι η Αστυνομική Διεύθυνση Μυτιλήνης, στην οποία και πρέπει να καταφεύγουν οι γονείς αν παρατηρούν κάτι περίεργο.
   Χρέος της υπηρεσίας μας σε κάθε περίπτωση είναι η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων και της ασφάλειας των μαθητών.


Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Π.Ε. ΛΕΣΒΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΛΕΡΙΔΟΥ  


 

 

Μοιράσου το άρθρο!