Ανακοινώσεις Φορέων

30/03/2013 - 14:49

Ενημέρωση Μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου

Ενημέρωση Μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου Μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου ,προκειμένου να επιτύχει την  νομοθετική ρύθμιση όσον αφορά τα δάνεια επιχειρηματιών και φυσικών προσώπων, που μπορεί να προβεί σε διακανονισμό ο εκκαθαριστής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου, απέστειλε σχετικές επιστολές στο Υπουργείο Οικονομικών και στην Τράπεζα Ελλάδος. Επίσης για τον ίδιο λόγο ενημέρωσε τους βουλευτές του Νομού με αποτέλεσμα οι κύριοι Βογιατζής Παύλος από την Νέα Δημοκρατία  και Τέρενς Κουίκ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες να καταθέσουν επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών. Επιπλέον πραγματοποίησε ενημέρωση στον Βουλευτή Σύριζα Νομού Λέσβου κ. Ζερδελή Γιάννη.
Αποφάσισε   επίσης τον ορισμό νομικού γραφείου που θα προωθήσει τα θέματα του Συλλόγου και θα καθορίσει την παράσταση Πολιτικής Αγωγής στις νομικές υποθέσεις που τρέχουν αυτό το χρονικό διάστημα.
Προκειμένου να επιτύχει την δυναμική του παρουσία ζητά από όλους τους μεριδιούχους να πλαισιώσουν τον Σύλλογο και να εγγραφούν μαζικά σε αυτόν απευθυνόμενοι στα μέλη του Δ.Σ.
Είναι γνωστό ότι η εγγραφή και η ετήσια συνδρομή έχει καθοριστεί στο ποσό των 20 ευρώ το οποίο μπορεί να καταβληθεί για τους εκτός Μυτιλήνης μετόχους και στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας αρ. λογ. 415/296252-73.

Μοιράσου το άρθρο!