Ανακοινώσεις Φορέων

03/12/2013 - 17:20

Το Επιμελητήριο Λέσβου θυμήθηκε την ΑΕΛ Καλλονής... σσσσσσσσσ!!!!!

trong>Κι ενώ το πρωτάθλημα έχει αρχίσει εδώ και μήνες το Επιμελητήριο Λέσβου και ο Πρόεδρος του θυμήθηκαν την ΑΕΛ Καλλονής...  Μάλλον  έχουν λύσει όλα τα προβλήματα και είπαν να ασχοληθούν και με το ποδόσφαιρο...  Ότι να ναι...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα της Λέσβου ΑΕΛ Καλλονής, μας έχει κάνει όλους περήφανους, τόσο με την άνοδό της στην κατηγορία Super League, όσο και με τη δυναμική αγωνιστικότητά της και τις επιτυχίες που σημειώνει, δημιουργώντας ιδιαίτερα αισιόδοξες προοπτικές για τη μελλοντική της πορεία.
Καθώς όμως η θεαματική άνοδος της ΑΕΛΚ είναι και μια μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη και την προβολή του νησιού μας, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να μείνουμε στους ενθουσιασμούς, αλλά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα, στο δύσκολο έργο της.
Η αποκατάσταση του γηπέδου είναι σαφώς το πρώτο μέλημα, το οποίο πρέπει να τρέξουν η Περιφέρεια και ο Δήμος.  Πέραν τούτου όμως, η ομάδα χρήζει τόσο οικονομικής όσο και ηθικής στήριξης από όλους τους τοπικούς φορείς για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές επιβαρύνσεις των αναγκαστικών μετακινήσεών της, λόγω έλλειψης κατάλληλου γηπέδου, αλλά και στην αποκαρδιωτική δοκιμασία της να παίζει με άδειες κερκίδες, λόγω έλλειψης των φιλάθλων της.
Το Επιμελητήριο, στηρίζει όλες τις ομάδες και εν γένει τον αθλητισμό που μέσα από επιτυχίες ανεβάζει το κύρος του νησιού μας.  Η Λέσβος όμως αυτή τη στιγμή, έχει μια χρυσή ευκαιρία για να προβληθεί σε όλη την Ελλάδα και ευελπιστούμε αργότερα και στο εξωτερικό, χωρίς κανένα κόστος.  Θα πρέπει λοιπόν να συντονιστούμε όλοι και να δράσουμε άμεσα, με συλλογικές ενέργειες, προκειμένου να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την ΑΕΛΚ.
Ήδη, ως Επιμελητήριο έχουμε παρέμβει εγγράφως στη Διοίκηση της Aegean Air και ζητάμε ευνοϊκότερη μεταχείριση στο κόστος μετακινήσεων της ομάδας, το οποίο είναι πραγματικά δυσβάσταχτο.
Με την παρούσα ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, κάνουμε έκκληση σε όλους τους τοπικούς φορείς αλλά κυρίως τα μέλη μας επιχειρηματίες και σε κάθε ενδιαφερόμενο, προκειμένου να συσπειρωθούμε γύρω από την ομάδα και να συνδράμουμε υλικά και ηθικά  προς κάθε κατεύθυνση, γιατί πρέπει να αντιληφθούμε πως η επιτυχία και η ανοδική πορεία της ΑΕΛΚ μόνο θετικά οφέλη μπορεί να προσφέρει στη Λέσβο μας.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θρασύβουλος Καλογρίδης
 

Μοιράσου το άρθρο!