Ανακοινώσεις Φορέων

30/12/2010 - 12:08

Επίσκεψη Χαλκιώτη σε φυλάκια

Μήνυμα ελπίδας, ειρήνης, χαράς και αισιοδοξίας, προς όλους τους Αιγαιοπελαγίτες, για την έλευση του νέου έτους, έστειλε από την ακριτική Λέσβο, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρης Χαλκιώτης, Ο κ. Χαλκιώτης σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τα φυλάκια Προβοσκίδα και Κουτσουκίδι της Λέσβου, και απηύθυνε εγκάρδιες ευχές στα στρατευμένα νιάτα, που φυλάνε Θερμοπύλες και τούτες τις γιορτινές ημέρες βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους. Το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής υποδέχθηκε ο στρατιωτικός διοικητής της 98 ΑΔΤΕ, υποστράτηγος, Σταύρος Κουτρής,

Στη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του προς τους υπηρετούντες στα δύο στρατιωτικά φυλάκια, ο κ. Χαλκιώτης αναφέρθηκε στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και στην πολύτιμη προσφορά τους στην πατρίδα. Σημείωσε δε ότι στην δύσκολη οικονομική περίοδο στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, απαιτείται αυτοσυγκράτηση και επίπονη προσπάθεια απ΄ όλους.

Από την πλευρά του ο στρατιωτικός διοικητής της 98 ΑΔΤΕ, αφού ευχαρίστησε τον κ. Χαλκιώτη για τα καλά του λόγια, ευχήθηκε με τη σειρά του, στους αξιωματικούς, στους οπλίτες και στο πολιτικό προσωπικό της 98 ΑΔΤΕ, αλλά και σ΄ όλους τους πολίτες της Λέσβου, ότι καλύτερο για το νέο έτος, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος, θα βρίσκονται πάντα στις επάλξεις για την προστασία της ακαιρεότητας της χώρας μας.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ακολούθησε λιτή γιορτή, που είχαν ετοιμάσει οι υπηρετούντες στα δύο φυλάκια, με παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια.

Μοιράσου το άρθρο!