Ανακοινώσεις Φορέων

21/11/2013 - 02:35

Επιτροπή Αγώνα Εστιών Λέσβου: «Όχι στο παιχνίδι που παίζουν οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αιγαίου»

Επιτροπή Αγώνα Εστιών Λέσβου: «Όχι στο παιχνίδι που παίζουν οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αιγαίου»

yle="text-align: justify;">Με αφορμή τη συνάντηση με τον πρύτανη κ. Τσάρτα, η οποία πραγματοποιήθηκε Τετάρτη, 20/11/2013, στο κτίριο Γεωγραφίας, η Επιτροπή Αγώνα Εστιών και οι αλλη-λέγγυες – αλληλέγγυοι βγάζουν κείμενο – απάντηση στα λεγόμενα αυτού περί αντι-κατάστασης των συγκεκριμένων διοικητικών υπαλλήλων που δήθεν στοχοποιήθηκαν από εμάς.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι, όπως και κάθε υπάλληλος του Πανεπιστημίου Αιγαίου α-κολουθούν τη συγκεκριμένη πολιτική που τους επιτάσσει κάθε φορά ο «ανώτερος», οι πρυτανικές αρχές, οι οποίες  αναδεικνύουν το βρώμικο ρόλο τους στρέφοντας την πανεπιστημιακή κοινότητα σε αναμεταξύ της σύγκρουση.

Συνεπώς,  με δεδομένο ότι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη σημερινή συ-νάντηση, για το μόνο που δεσμεύτηκε είναι η απομάκρυνση κάποιων διοικητικών υ-παλλήλων της μέριμνας, ρίχνοντάς μας ευθύνες, δηλώνουμε ρητά ότι είμαστε ενάντιοι στην οποιαδήποτε απομάκρυνση διοικητικών υπαλλήλων.
από μεριά μας, αν κάποιος πρέπει να απομακρυνθεί από το πανεπιστήμιο αιγαίου, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι οι πρυτανικές αρχές.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε απομάκρυνσης διοικητικών υπαλλήλων, διακηρύσ-σουμε ότι το κτίριο της διοίκησης θα καταληφθεί και δεν θα ξανανοίξει  χωρίς αιτήματα και διαπραγματεύσεις.



 

Μοιράσου το άρθρο!