Οικονομία

16/01/2014 - 20:11

Επιτυχής η πρώτη ημερίδα του Επιμελητηρίου Λέσβου

style="text-align: justify;"> 
Με ιδιαίτερα μεγάλη ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014, η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Λέσβου, στην αίθουσα του Πολυκέντρου Οδυσσέας Ελύτης στον Παππάδο, για το νέο φορολογικό – ασφαλιστικό περιβάλλον που διαμορφώνεται από την 1η Ιανουαρίου 2014 (επιβολή προστίμων από την Δ.Ο.Υ. και το ΙΚΑ).
 
Η προσέλευση των επιχειρηματιών στην εκδήλωση υπήρξε μαζική και ήταν έντονο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, οι οποίοι συμμετείχαν με αλλεπάλληλα ερωτήματα, ενώ δόθηκαν αναλυτικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις. 
 
Να υπενθυμίσουμε ότι αντίστοιχη ενημερωτική εκδήλωση έχει προγραμματιστεί από τους ανωτέρω φορείς σε συνεργασία και με τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και ώρα 19.00΄ στο Επιμελητήριο, στην Αίθουσα «Ιωάννης Παυλακέλλης», ενώ θα πραγματοποιηθούν παρόμοιες ενημερώσεις και σε άλλες περιοχές, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει από τους κατά τόπους φορείς.
 

Μοιράσου το άρθρο!