Ανακοινώσεις Φορέων

30/06/2011 - 14:36

Ευχαριστίες από την Αναστασία Αντωνέλλη

H Πρόεδρος του   Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου, κ. Αντωνέλλη Αναστασία, με επιστολή της, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την «Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και Αστυνομίας Λέσβου», για την κάλυψη εκ μέρους τους της σίτισης των απόρων για διάστημα εννιά ημερών. Η εν λόγω επιστολή έχει ως ακολούθως:

« Προς την «Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και Αστυνομίας Λέσβου»,

 

          Αξιότιμοι κύριοι,

Παρακαλώ δεχθείτε τις ευχαριστίες   μου, εκ μέρους του   Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου, για την κάλυψη της σίτισης των απόρων της πόλης μας για διάστημα εννέα ημερών.

 Οφείλω να τονίσω πως η πράξη σας, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, ότι η κοινωνική αλληλεγγύη και η ενσυναίσθηση, ευτυχώς είναι ακόμα παρούσες στον τόπο μας. Είμαι δε σίγουρη ότι το παράδειγμα σας θα το ακολουθήσουν κι άλλοι φορείς, μέχρι την ομαλοποίηση της διοικητικής κατάστασης του Οργανισμού μας, εξ αιτίας του Καλλικράτη, ούτως ώστε με την βοήθεια σας και την βοήθεια τους  να καλύψουμε την σίτιση των απόρων συμπολιτών μας, μέχρι την ψήφιση και εκτέλεση του προϋπολογισμού μας.

Σας ευχαριστώ

«Αναστασία Αντωνέλη»

Μοιράσου το άρθρο!