Ανακοινώσεις Φορέων

13/05/2015 - 07:02

Ευχαριστήρια επιστολή γονέων Παπάδου στην Τροχαία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΥ
1ου ΚΑΙ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΥ
                                                                                 
Ευχαριστήρια επιστολή γονέων Παπάδου στην Τροχαία.
 
             Μετά από αίτημά μας στην Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου, και με συνεννόηση με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Μαΐου, με επιτυχία η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών του Σχολείου μας πάνω σε θέματα ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς τους σαν οδηγοί ποδηλάτου αλλά και σαν πεζοί.
              Οι μαθητές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με πρώτη τις τάξεις της 6ης, 5ης, 4ης και με δεύτερη ομάδα τις τάξεις της 3ης, 2ας, και 1ης. Έτσι έγινε πιο παραγωγική και κατανοητή, από τους μαθητές, η ενημέρωσή τους. Το κλήμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό και ενδιαφέρων, έτσι υπήρχαν πολλές ερωτήσεις από τους μαθητές προς το κλιμάκιο της Τροχαίας Μυτιλήνη, που αποδεικνύει την μεγάλη απώλεια γνώσεις των μαθητών αλλά και το ενδιαφέρων τους να μάθουν πως να κινούνται με ασφάλεια στους δρόμους, είτε οδηγάνε είτε όταν τους διασχίζουν.
                Ευχαριστούμε, σαν γονείς, την Διεύθυνση Τροχαίας Μυτιλήνης για την ανταπόκριση τους, αλλά και τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου που βοήθησε στην οργάνωση και ευχόμαστε με την επανάληψη τέτοιων δραστηριοτήτων, η γενιά των Ελλήνων που έρχεται να εξαλείψει τελείως τις λέξεις <<αμέλεια, μεθυσμένος, χωρίς κράνος, χωρίς ζώνη ασφαλείας, υπερβολική ταχύτητα, κ.α.>> που συνοδεύουν τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας.
                 Οι δραστηριότητά μας σαν Σύλλογος και γονείς, στο θέμα της οδικής ασφάλειας, θα συνεχιστούν με μεικτά κλιμάκια αποτελούμενα από γονείς και αστυνομικούς, στους κεντρικούς δρόμους της Γέρας, με σκοπό την διόρθωση των λανθασμένων οδηγών και πεζών, αλλά και την επιβράβευση των σωστών.
 
      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 
 
          ΒΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                                                               ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                  
 

Μοιράσου το άρθρο!