Ανακοινώσεις Φορέων

20/07/2017 - 04:15

Ευχαριστήριο οικογένειας Κώστα Δούκα

Ο  Κώστας Δούκας, Δήμαρχος  Μήθυμνας από το 1974 μέχρι το 1990, απεβίωσε την Τρίτη 11 Ιουλίου σε ηλικία 88 ετών και κηδεύτηκε στον αγαπημένο του Μόλυβο την επόμενη μέρα.Τις τελευταίες μέρες της ζωής του ,νοσηλευόταν στο ανακαινιζόμενο και συγχρόνο πλέον Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης που ύστερα από πολλά χρόνια προσπαθειών μπορεί να προσφέρει στους κατοίκους της Λέσβου επαρκείς και αξιοπρεπείς ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, ανεξαίρετα όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου γιά τις υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες που παρέχει σε όλους τους νοσηλευόμενους. Η ανθρωπιά και η ευαισθησία που επιδεικνύουν καθημερινά  όπως την βίωσε και ο Κώστας Δούκας και εμείς που είμασταν δίπλα του,είναι άξια δημόσιων επαίνων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Τοπική Αυτοδιοίκηση Λέσβου γιά την αναγνώριση του έργου που ο Κώστας Δούκας επιτέλεσε γιά τον Μόλυβο και το νησί καθώς και γιά τις τιμές που του επεφύλαξε.

Να ευχαριστήσουμε τον Μητροπολίτη Μηθύμνης κ.κ. Χρυσόστομο  , τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Γαληνό και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μηθύμνης κ. Ανδριώτη γιά τις αποχαιρετιστήριες ομιλίες τους που αναφέρθηκαν στην ζωή ,το έργο και την προσωπικότητα του εκλιπόντος.

Να ευχαριστήσουμε τις αντιπροσωπείες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Κ.Κ.Ε. που με την παρουσία τους τίμησαν το έργο του εκλιπόντος, αγώνες και έργο εμφορούμενα από τις ιδέες της Αριστεράς γιά μιά κοινωνία της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.

Να ευχαριστήσουμε γιά την παρουσία τους τον Βουλευτή Λέσβου κ. Πάλλη, τα στελέχη της Τοπικής αυτοδιοίκησης Λέσβου αλλά και όλους τους παρευρεθέντες συμπολίτες του που ανεξάρτητα από την κομματική τους τοποθέτηση απότισαν φόρο τιμής.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τους συντοπίτες του, τους συνεργάτες του και τους φίλους του που όλα αυτά τα χρόνια ήταν μαζί του και μας συμπαραστάθηκαν σαυτές τις δύσκολες στιγμές.    

                                                              Οικογένεια Κώστα Δούκα

Μοιράσου το άρθρο!