Ανακοινώσεις Φορέων

19/04/2012 - 10:41

Γενική Συνέλευση της Πανλεσβιακής Ένωσης Νέας Ιωνίας & Ηρακλείου Αττικής

yle="text-align:justify;">Ο σύλλογός μας μεγαλώνοντας συνεχίζει να δραστηριοποιείται με δεδομένη την αγάπη  για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Λέσβο, έχοντας σαν στόχο την διάδοση της ιστορίας και του πολιτισμού της καθώς και  την σύσφιξη των σχέσεων των μελών μας. Πιστεύουμε ότι ο σύλλογός μας βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία και αισιοδοξούμε να συνεχίσουμε με την  ίδια  δύναμη και στο μέλλον.

Το ΔΣ της Ένωσης μας λοιπόν, σας προσκαλεί στην  ετήσια γενική συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή  22 Απριλίου, 10 η ώρα το πρωί  στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Νέας Ιωνίας, Πατριάρχου Ιωακείμ  4.

Θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, ο σχεδιασμός του τρέχοντος έτους και θα συζητηθούν όποια άλλα θέματα μας απασχολούν για να γίνει ο σύλλογός μας περισσότερο δραστήριος και αποτελεσματικός εντός και εκτός των ορίων των δήμων μας  Η γενική συνέλευση αποτελεί πάντα μία ευκαιρία να βρεθούμε μαζί και να ανταλλάξουμε απόψεις και θέσεις. Μέσα από τον δημιουργικό διάλογο προκύπτουν σχεδόν πάντοτε γόνιμοι προβληματισμοί που είναι χρήσιμοι για την επίτευξη των στόχων μας.

Σε αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνά η χώρα μας, όπως όλοι μας σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο προσπαθούμε να οργανωθούμε καλύτερα για να αντεπεξέλθουμε στις νέες προκλήσεις. Μόνο η υπέρογκη αύξηση των ταχυδρομικών τελών  αποτελεί μια τροχοπέδη στην μεταξύ μας επικοινωνία. Αλλά και η γενικότερη ακρίβεια και η αντικειμενική δυσκολία όλων μας να επιβιώσουμε σε αυτήν την λαίλαπα που έχουμε περιέλθει, καθιστά εκ πρώτης όψεως την λειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων δύσκολη. Εμείς παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε, έχουμε στα άμεσα σχέδιά μας τη δημιουργία  ιστοσελίδας αλλά και εντύπου για να υπάρχει αμεσότερη και καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών και των φίλων μας, αλλά και την συνέχιση των δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

Κάνουμε έκκληση λοιπόν στα μέλη μας να στηρίξουν οικονομικά τον σύλλογο και παράλληλα να είναι τυπικοί στην εξόφληση της  συνδρομής τους που είναι ένα μικρό αλλά σημαντικό μέρος των εσόδων μας. Σε όσους εκκρεμούν συνδρομές παλαιότερων ετών το ΔΣ προτείνει να πληρωθεί το 50 % του συνολικού ποσού και να διαγραφεί το υπόλοιπο ούτως ώστε να μην υπάρχουν οφειλές προηγούμενων ετών.   

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στις 22 Απριλίου με την ελπίδα να είναι μαζικότερη η συμμετοχή σας στις συγκεντρώσεις μας και την  προοπτική η Πανλεσβιακή Ένωση Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής να γίνει από τους μεγαλύτερους  και  δυνατότερους πολιτιστικούς συλλόγους.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χ. ΜΟΣΧΟΒΗΣ                                                                                           Ι. ΑΛΒΑΝΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!