Ανακοινώσεις Φορέων

16/05/2014 - 19:09

Γενική συνέλευση του Ορειάς για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

style="text-align: justify;"> 
Σύμφωνα με τα άρθρα 15,22 &23  του Καταστατικού  μας και μετά από την από 9/5/2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πεζοπορικού συλλόγου Ορειάς  , καλούμε τα μέλη σε τακτική  Γενική Συνέλευση στις 28/5/14 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα του  Χριστιανικού Κέντρου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης , στην οδό  Αγίου Γεωργίου 1 , με τα πιο κάτω θέματα :
1.    Εκλογή Προεδρείου και Εφορευτικής Επιτροπής
2.    Απολογισμός δράσης Διοικητικού Συμβουλίου, οικονομικός απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου .
4.    Συζήτηση και προτάσεις των μελών
5.    Παρουσίαση υποψηφιοτήτων
6.    Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη  νέου Διοικητικού Συμβουλίου,  Εξελεγτικής Επιτροπής και πειθαρχικού Συμβουλίου..  
Εάν δεν έχει επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία(1/3 των μελών), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 4/6/14 ημέρα Τετάρτη.
Δικαίωμα ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας  για το Δ.Σ. του Πεζοπορικού συλλόγου Ορειάς  έχουν τα μέλη που έχουν ανταποκριθεί στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
Όσοι επιθυμούν  να δηλώσουν υποψηφιότητα  για το Δ.Σ. ή να θέσουν θέματα προς συζήτηση ή προτάσεις, παρακαλούνται να αποστείλουν  e-mail προς τον σύλλογο (oreias.gr@gmail.com ) έως την 21/05/2014 ημέρα Τετάρτη.
Η διαδικασία των αρχαιρεσιών  θα λήξει στις 21:00.  

Μοιράσου το άρθρο!