Ανακοινώσεις Φορέων

18/05/2011 - 13:40

H Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στη 5η Summer Holidays EXPO

Μετά την ομολογουμένως επιτυχημένη παρουσία της στο «2ο Agro Quality Festival», όπου μεταξύ άλλων κατάφερε να προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τις ομορφιές, τις επιχειρήσεις και γενικά τη φυσιογνωμία των νησιών μας, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αποφάσισε τη συμμετοχή της και στην 5η Διεθνή Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών «Summer Holidays EXPO», που ξεκινά την Παρασκευή 20 Μαΐου στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο «Helexpo Palace».

Η «5η Summer Holidays EXPO» αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για τα Ξενοδοχεία, τα Τουριστικά Γραφεία, τα Είδη Wellness & Spa , τους τουριστικούς οδηγούς, τις Ναυτιλιακές και Αεροπορικές Εταιρείες, τα Είδη Κάμπινγκ και τους τουριστικούς προορισμούς. Οι επισκέπτες από την περιοχή της πρωτεύουσας, αλλά και από όλη τη χώρα, θα μπορέσουν να ενημερωθούν μέσω αυτής της έκθεσης έγκαιρα και με χαμηλό κόστος, για να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Παράλληλα θα συμμετάσχουν σε κληρώσεις πλούσιων δώρων με το εισιτήριο εισόδου, αλλά και σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων. Η έκθεση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του ΕΟΤ και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα εκπροσωπηθεί με δικό της περίπτερο, μαζί με 150 άλλους εκθέτες από όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι Παρασκευή & Σάββατο από τις 12:00 – 20:00 και Κυριακή από τις 11.00 - 18.00, ενώ το εισιτήριο εισόδου είναι 2 Ευρώ (παιδιά έως 12 ετών δωρεάν).

Μοιράσου το άρθρο!