Ανακοινώσεις Φορέων

11/01/2016 - 06:03

Η Ένωση Καταναλωτών Λέσβου για το θάνατο του Γιώργου Παπαπορφυρίου

Χάσαμε τον φίλο και συνοδοιπόρο στους αγώνες μας.

Χάσαμε έναν τίμιο και ειλικρινή άνθρωπο, που πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τη ζωή. Ήταν άνθρωπος που διέθετε καθαρότητα σκέψεων και λόγων. Γι’ αυτό ακριβώς δεν του άρεσαν τα πολλά λόγια. Είμαστε φτωχότεροι σαν κοινωνία από χθες. Ο Γιώργος Παπαπορφυρίου υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Καταναλωτών Λέσβου για πάνω από μια δεκαετία.

Κατά τη διάρκεια αυτή θήτευσε σε όλες τις θέσεις ευθύνης του Δ. Σ., ενώ διατέλεσε δύο φορές πρόεδρος του. Η παρουσία του στην ΕΝ.ΚΑΛ. υπήρξε πολύτιμη γιατί με την αγωνιστικότητά του και το χωρίς ακρότητες πνεύμα του μας καθοδηγούσε και μας ενέπνεε αισιοδοξία σε δύσκολες στιγμές. Όπλο του ήταν το Χαμόγελό του.

Η προσφορά του Γιώργου Παπαπορφυρίου δεν περιορίστηκε μόνο στην Ένωση Καταναλωτών και στο καταναλωτικό κίνημα. Ο έντονα κοινωνικός χαρακτήρας του τον ωθούσε σε συνεχή και πολυσχιδή κοινωνική δράση, πάντα με στόχο την Προσφορά στον Άνθρωπο. Ένας άνθρωπος παράδειγμα για μας στους καθημερινούς αγώνες της ζωής. Γιώργο εμείς οι συνεργάτες σου θα συνεχίσουμε όσα παρακαταθήκη μας άφησες. Καλό ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝ.ΚΑΛ. εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην σύζυγο του, τα παιδιά του και όλους τους συγγενείς.

Μοιράσου το άρθρο!