Ανακοινώσεις Φορέων

29/09/2011 - 13:00

Κινητοποιήσεις εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Λέσβου, υλοποιώντας απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στον Δήμο Λέσβου την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Δημήτρη Βουνάτσο όπου συζητήθηκε η λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ότι στον Δήμο Λέσβου δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, λόγω και των αυξημένων αναγκών που δημιουργεί ο Καλλικράτης, αλλά και λόγω του μικρού αριθμού υπαλλήλων που υπηρετεί αυτή την στιγμή. Ο Δήμαρχος Λέσβου συμφώνησε σε αυτή την απόφαση και δεσμεύτηκε ότι θα εισηγηθεί το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, μαζί με την έγκριση του ΟΕΥ του Δήμου Λέσβου.

            Επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου, στα πλαίσια άλλης απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης, καλεί όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο Λέσβου στην παλλεσβιακή κινητοποίηση που οργανώνει σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 7.30 το απόγευμα στην Πλατεία Σαπφούς, το Εργατικό Κέντρο, τα πρωτοβάθμια σωματεία και στηρίζει και η ΑΔΕΔΥ,  όπου μαζικά θα κατατεθούν τα «χαράτσια» και θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στα μέτρα εξαθλίωσης των εργαζομένων.

            Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

            Όλοι πρέπει να εργαστούμε, σε συνεργασία με τον Σύλλογο, για την επιτυχία της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011. Δεν πρέπει να δουλέψει καμία δημοτική υπηρεσία αυτή την μέρα.

 

Μας μειώνουν τους μισθούς,

αυξάνουν τους φόρους μας,

ετοιμάζουν απολύσεις.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, μόνο ο δρόμος του αγώνα. Ενωμένοι θα πετύχουμε πολλά.

     

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΝΕΤΗΣ                               ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ                                  

Μοιράσου το άρθρο!