Ανακοινώσεις Φορέων

16/03/2020 - 08:59

Κλείνει το Υποθηκοφυλακείο και Κτηματολογικό Γραφείο Μυτιλήνης

Ακολουθώντας τις εκδοθείσες διατάξεις από τις αρμόδιες αρχές για τη λήψη μέτρων προς πρόληψη και περιορισμό της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού,σε συνδυασμό και με την εκδοθείσα εγκύκλιο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ,κατόπιν και της εκθετικής αύξησης των κρουσμάτων καθημερινά, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ το Υποθηκοφυλακείο και Κτηματολογικό Γραφείο Μυτιλήνης θα παραμείνει κλειστό για το κοινό από τη Δευτέρα 16/3/20 .

Αιτήσεις για πιστοποιητικά και αντίγραφα θα γίνονται δεκτές μόνο με FAX στο 2251027109 ή με MAIL στο mitiliniypo@gmail.com και πληρωμή μέσω Τράπεζας ή Ταχυδρομικής Επιταγής ,κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 2251025109( και για την αποστολή των παραγγελλομένων).

Κατάθεση εγγράφων από δικηγόρους και συμβολαιογράφους θα γίνεται κατόπιν ραντεβού και μετά απο τηλεφωνική συνεννόηση. Έλεγχος τίτλων από δικηγόρους δεν θα γίνεται ,παρά μόνο για περιπτώσεις κατεπείγοντος λόγω προθεσμιών. Όλοι θα εξυπηρετείστε χωρίς τη φυσική σας παρουσία μέχρι νεωτέρας. Προέχει η υγεία όλων μας και σ´αυτό πρέπει να συμβάλουμε κατά το δυνατόν. Ελπίζουμε στην κατανόηση και της συνεργασία σας.

 

Η ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑΣ – ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!