Ανακοινώσεις Φορέων

23/01/2012 - 12:05

Κοπή πίτας Τοπικής Κοινότητας Ιππείου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σαββάτο 21 Ιανουαρίου 2012, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Κοινότητας Ιππείου, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Προληπτικής Ιατρικής Ευεργέτουλα, του Α.Φ.Σ Αστέρα Ιππείου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Άγιος Προκόπιος, της Ομάδας Εθελοντών Ιππείου και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού , Γυμνασίου  - Λυκείου Ιππείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου κ. Η. Βερβέρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου κ. Χρ. Κορδώνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κύριοι Θ. Βουνατσής και Θ. Βαλσαμίδης, οι Αντιδήμαρχοι  κύριοι  Γ. Βουνάτσος και Η. Κουνιαρέλλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι  Κ. Ψαρρόπουλος και Π. Γυμνάγος.

Κοινή ευχή όλων όσων χαιρέτησαν την εκδήλωση, ήταν η νέα χρονιά , παρότι διαφαίνεται δύσκολη,  να είναι χρονιά δημιουργικότητας , ελπίδας, επίτευξης στόχων αλλά και επιστροφής χαμένων αξιών που με το πέρασμα του χρόνου είχαν ξεφτίσει..

Τυχερός της βραδιάς ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου κ. Χρήστος Κορδώνης στον οποίο όλοι εύχονται καλή δύναμη για τη συνέχεια του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου με εθελοντικές προσφορές και οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τις κυρίες του χωριού για τα υπέροχα εδέσματα που παρασκεύασαν καθώς επίσης την COCA COLA 3.Ε, την Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΦΙΞ, το Ζαχαροπλαστείο Τουλίπα και το πρακτορείο  Samiotis Tours για τις ευγενικές χορηγίες τους.

                                                     Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιππείου

                                                ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΙΝΑΝΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!