Ανακοινώσεις Φορέων

30/01/2012 - 20:50

Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή πίτας από το Επιμελητήριο Λέσβου

yle="text-align:justify;">Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Λέσβου και του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου το απόγευμα, στην αίθουσα «ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΑΚΕΛΛΗΣ». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος μελών του Επιμελητηρίου, πολλά νυν και πρώην μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, ενώ το παρόν τους έδωσαν οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Η. Βερβέρης και Γ. Φλώρος, , οι Αντιδήμαρχοι Λέσβου κ.κ. Γ.Βατός, Γ. Τσακίρης, Θ. Αθανάσης και Η. Κουνιαρέλλης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σ. Δημηρούδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Λέσβος – Δημιουργία» κ. Π. Πατερέλλης,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Β. Τεντόμας, ο Πρόεδρος  της ΑΔΕΛ κ. Αριστ. Ταξείδης εκπρόσωποι των Εκκλησιαστικών, Στρατιωτικών, Λιμενικών Αστυνομικών, και  Πολιτικών Αρχών, αλλά και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και σωματείων.

Την εκδήλωση άνοιξαν με  χαιρετισμούς  και  ευχές  προς τα μέλη τους, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θ. Καλογρίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Β. Μυρσινιάς και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Π. Παπαρίσβας. Οι δυο Αντιπρόεδροι έκαναν τους απολογισμούς έργου των φορέων τους για την χρονιά που μας πέρασε, ενώ στη συνέχεια ο κ. Καλογρίδης ανέπτυξε τον προγραμματισμό δράσης του Επιμελητηρίου για το 2012, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις προτεραιότητες που θα δοθούν σε φλέγοντα θέματα όπως, η ανάγκη διατήρησης των μειωμένων  συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά μας, η πάταξη του παρεμπορίου, η τουριστική μας ανάπτυξη, καθώς και η ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις διακεκριμένων προσώπων και τοπικών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στον θεσμό του Επιμελητηρίου οι διατελέσαντες Πρόεδροι κ.κ. Π. Μαθιέλλης και Γ. Ορφανός, οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν το 2011, ΘΥΜΕΛΛΗΣ  ΑΒΕΕ και ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (Ελαιόλαδο ΕΙΡΗΝΗ), η νέα επιχείρηση τοπικών προϊόντων ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ – Κ. ΛΟΥΠΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε., οι καινοτόμες επιχειρήσεις ΚΟΡΑΚΑ Ν. ΑΦΟΙ Α.Ε και ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΛΑΣΕΛΛΗΣ, ενώ για την κοινωνική και πολιτιστική προσφορά του βραβεύτηκε ο Πρόεδρος της ΟΛΣΑ κ. Χρήστος Τσακιρέλλης.

Την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας ακολούθησε δεξίωση στο φουαγέ του Επιμελητηρίου.

Μοιράσου το άρθρο!