Ανακοινώσεις Φορέων

26/01/2021 - 09:00

Νέα όργανα διοίκησης στους Προσκόπους της Λέσβου

Ολοκληρώθηκε με τη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ψηφοφοριών Zeus  οι διαδικασίες ανάδειξης Περιφερειακού Εφόρου Προσκόπων και βαθμοφόρων – εκπροσώπων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Λέσβου στο ανώτατο όργανο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων τη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π.

- Στη διαδικασία ανάδειξης Περιφερειακού Εφόρου είχαν δικαίωμα συμμετοχής και συμμετείχαν 19 βαθμοφόροι. Ο υποψήφιος για τα καθήκοντα του Περιφερειακού Εφόρου Στρατής Μπαλάσκας αναδείχθηκε ομόφωνα νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων, λαμβάνοντας 19 θετικές ψήφους, και σύμφωνα με τον Κανονισμό Διοίκησης θα προταθεί προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Π. για τη χορήγηση σχετικής Εντολής Διοίκησης.

- Στη διαδικασία ανάδειξης βαθμοφόρων – εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π. είχαν δικαίωμα συμμετοχής και συμμετείχαν 21 βαθμοφόροι της Π.Ε. Λέσβου και οι υποψήφιοι έλαβαν τις ακόλουθες ψήφους, κατά τη σειρά ανάδειξής τους:

Μανόλης Αντωνάκης, Αρχηγός Ομάδας Προσκόπων 2ο Σύστημα Προσκόπων Μυτιλήνης 21 ψήφοι

Παναγιώτης Μπαλάσκας, Αρχηγός Ομάδας Προσκόπων 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης 20 ψήφοι

Ελπινίκη Δεληγιάννη, Αρχηγός 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας 19 ψήφοι.

 

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα στελεχωθεί το επιτελείο της Περιφερειακής Εφορείας ενώ αναμένεται να αναδειχθούν και νέα όργανα διοίκησης στα Προσκοπικά Συστήματα της Λέσβου.

Ας σημειωθεί ότι λόγω μέτρων πρόληψης της διάδοσής της νόσου του κορονοϊού, έχει ανασταλεί η τακτική προσκοπική δραστηριότητα. Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων και του υλικού των Προσκοπικών Συστημάτων ώστε όλα να είναι έτοιμα όταν αποκατασταθεί η κανονικότητα και στις προσκοπικές δράσεις.  

Μοιράσου το άρθρο!