Ανακοινώσεις Φορέων

22/05/2012 - 06:26

Νέο Δ.Σ. στο Συλλόγο Γονέων - Κηδεμόνων του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης .

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης, η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων Κολύμβησης και Πόλο, του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης .  
Αφού έγινε ο καθιερωμένος απολογισμός των πεπραγμένων του συμβουλίου κατά τη διετή θητεία του, καθώς και ο οικονομικός απολογισμός του Συλλόγου, εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου . Ψηφίστηκαν οι: Μπιτάδος Περικλής, Μαμώλης  Δημήτριος, Καλίτσα Ελένη, Αλτιπαρμάκης Ευστράτιος, Δαγγέλη-Πλατή Μαρία και Φωτέλλη Ταξιαρχούλα.   Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 , το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων Κολύμβησης και Πόλο του Ν.Ο.Μ. συγκροτήθηκε σε Σώμα, με την ακόλουθη σύνθεση :  
  1. Αλτιπαρμάκης Ευστράτιος , Πρόεδρος
  2. Δαγγέλη - Πλατή Μαρία , Αντιπρόεδρος
  3. Χτενέλλης Μιχαήλ ,  Γραμματέας
  4. Καλίτσα - Σίμου Ελένη , Ταμίας
  5. Μαμώλης Δημήτριος , Μέλος
  6. Μπιτάδος Περικλής , Μέλος
  7. Φωτέλλη Ταξιαρχούλα , Μέλος
    Σε απόλυτα συναινετικό κλίμα, τόσο των μελών που συμμετείχαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, όσο και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι ο σύλλογος θα καταβάλει  προσπάθεια, για την ανοδική πορεία  των τμημάτων κολύμβησης και πόλο του Ν.Ο.Μ., προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια.

Μοιράσου το άρθρο!