Ανακοινώσεις Φορέων

15/05/2020 - 15:08

To νέο Δ.Σ. της Περιφερειακής Εταιρείας Ανάπτυξης - Το "αντίο" από τον Προκόπη Σινάνη

 Σήμερα, 15 Μαΐου και υπό την προεδρία του Δημάρχου Μυτιλήνης και Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου, Στρατή Κύτελη, πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της  Περιφερειακής Εταιρείας Ανάπτυξης, με θέματα:

1) Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου

2) Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ.

 

Μετά από συζήτηση διεξήχθησαν οι εκλογές και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν ομόφωνα οι παρακάτω:

ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΙΟΛΑΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΤΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΑΚΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΦΛΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βιόλατζης Ευάγγελος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καραθανάσης Γιώργος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κατανάκη Ιωάννα

 

---

Το αντίο από τον Προκόπη Σινάνη 

Με αφορμή τη λήξη της θητείας μου, ως Προέδρου Δ.Σ της Περιφερειακής Εταιρίας Ανάπτυξης Β. Αιγαίου και αφού ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο και στο νέο Δ.Σ, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς,  όλα τα μέλη του Δ.Σ και τους εργαζόμενους στην Π.Ε.Α για την άψογη συνεργασία , καθώς και στον τέως Πρόεδρο της ΠΕΔ Β. Αιγαίου κ. Σπύρο Γαληνό και τα μέλη αυτής, για την αμέριστη εμπιστοσύνη. 

Στη διάρκεια της πενταετούς μας θητείας,  προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη και απόδειξη αυτού, η επέκταση των εργαστηριακών αναλύσεων της εταιρείας σε θαλάσσια ύδατα,  εδάφη και φύλλα, που έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής της εταιρείας σε μεγάλα ερευνητικά προγράμματα όπως αυτό της ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του ελαιολάδου των νησιών του Β. Αιγαίου.

Πάντα με θετικό πρόσημο στους ισολογισμούς,  η εταιρεία φρόντισε να αναπτύξει, πέραν των εργαστηριακών της δυνατοτήτων, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τη δωρεά οργάνων παιδικής χαράς στους συνεργαζόμενους Δήμους (για τη Λέσβο σε Καλλιθέα Μυτιλήνης, Πολύχνιτο, Σκόπελο, Άγρα και εν αναμονή τοποθέτησης στον Παλαιόκηπο) αλλά και άλλες δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος. 

Θεωρώ δεδομένο πως με τη συνεργασία όλων, η εταιρεια θα συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα, στην ανάπτυξη και την βελτίωση της παραγωγής των συνεργατών της και  στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. 

 

Προκόπης Σινάνης

Μοιράσου το άρθρο!