Ανακοινώσεις Φορέων

04/01/2012 - 15:18

O Δήμαρχος Λέσβου στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων στη καθαριότητα

yle="text-align:justify;">Σήμερα Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012 ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φ. Βουνάτσος έκοψε τη βασιλόπιτα του Συλλόγου Εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου  Λέσβου στις εγκαταστάσεις της παλιάς χωματερής, παρουσία των Αντιδημάρχων Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Βατού, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Ηλία Κουνιαρέλλη, του Προϊσταμένου στην Καθαριότητα Κώστα Τζελαή, του Επιστάτη Αντώνη Μιχαλόπουλου, των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου και όλων των εργαζομένων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Μολυβιάτης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη στενή συνεργασία με το Σωματείο και για την ικανοποίηση μιας σειράς αιτημάτων που απασχόλησαν τους εργαζομένους και ζήτησε εντός του 2012 να τακτοποιηθούν και τα υπόλοιπα.

Ανταπαντώντας ο Δήμαρχος Λέσβου, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων για την αυτοθυσία με την οποία εργάζονται τόσοι λίγοι, εν συνόλω 29, για τις ανάγκες τόσων πολλών συνδημοτών μας στον τομέα της καθαριότητας του τ. Δήμου Μυτιλήνης έδωσε εντολή να συνταχθεί μελέτη διαμόρφωσης του όλου χώρου προς τους παρόντες Αντιδημάρχους, προμήθειας αναγκαίου εξοπλισμού, τακτοποίησης των λοιπών εκκρεμών ζητημάτων, αγοράς στολών κλπ προσωπικών ειδών των εργαζομένων αμέσως ώστε η Υπηρεσία μας με την ενδυνάμωσή της, με τους μόλις προσληφθέντες συμβασιούχους 8μηνης απασχόλησης να μπορούν  να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις για την αντιμετώπιση του οξύτατου προβλήματος της καθαριότητας.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Λέσβου επισκέφθηκε την Κτηνιατρική Υπηρεσία, καθώς και το συστεγαζόμενο εργαστήρι ελέγχου νερών της ΠΕΔ και ευχήθηκε στους εργαζομένους για τον καινούργιο χρόνο.

Χθες ο Δήμαρχος Λέσβου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιχνίτου Νίκο Κατράνη, τον δημοτικό σύμβουλο Ε. Αλεξίου και συμβούλους της δημοτικής κοινότητας Πολιχνίτου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις του νεοσύστατου συλλόγου αιμοδοτών Πολιχνίτου, συνεχάρη δε τους διοργανωτές, την πρόεδρο και διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου Χριστίνα Χριστοπούλου και τους εθελοντές για το έργο αλληλεγγύης προς τους πάσχοντες το οποίο επιτελούν στην περιοχή και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια.

Μοιράσου το άρθρο!