Ανακοινώσεις Φορέων

26/03/2023 - 16:19

Οι μανιταρόφιλοι της Λέσβου επιστρέφουν...

Με επιτυχία και σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση για την επανίδρυση του συλλόγου των Μανιταρόφιλων Λέσβου.

Στην φιλόξενη αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου οι συμμετέχοντες ενέκριναν μετά από συζήτηση το νέο καταστατικό του συλλόγου και  εξέλεξαν προσωρινή διοικούσα επιτροπή εκκινώντας έτσι τη διαδικασία της επανίδρυσης του συλλόγου. 

Εξίσου ενδιαφέρον βέβαια με την τυπική διαδικασία ήταν κι ότι προηγήθηκε της συνέλευσης όπου παλιοί και νέοι μανιταρόφιλοι, βετεράνοι και νεοφώτιστοι στη μανιταροφιλία αντάλλαξαν εμπειρίες και γνώσεις προοιωνίζοντας ότι η συλλογικότητα αυτή μπορεί να αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς στην παραγωγή γνώσης σχετικά με τη μυκητοχλωρίδα και το οικοσύστημα της Λέσβου συμβάλλοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων της στην προστασία και ανάδειξή της. 

Πέρα από τα άτυπα ραντεβού που δόθηκαν, για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις στα βουνά και τα λιβάδια του νησιού, το τυπικό νέο ραντεβού θα είναι η πρώτη τακτική συνέλευση του Συλλόγου μετά την έγκριση του καταστατικού του από τα αρμόδια διοικητικά όργανα.

Μοιράσου το άρθρο!