Ανακοινώσεις Φορέων

29/01/2018 - 13:32

Παρουσίαση της μεθόδου ThetaHealing στην Μυτιλήνη

Το Theta Healing είναι μια διαλογιστική τεχνική η οποία δημιουργήθηκε από την Vianna Stibal το 1995, μέσα από το προσωπικό ταξίδι προς την ίαση, καθώς προσπαθούσε να θεραπευτεί από μια συγκεκριμένη ασθένεια που είχε. Το αρχικό της βιβλίο αναφέρει με λεπτομέρεια το προσωπικό της ταξίδι προς την θεραπεία και την σύνδεση της με τον Δημιουργό αξιοποιώντας αυτήν την τεχνική διαλογισμού.


Το ThetaHealing® αξιοποιεί τις πνευματικές φιλοσοφίες με σκοπό την βελτίωση του νου, του σώματος και του πνεύματος καθώς μας φέρνει πιο κοντά στον Δημιουργό “Ολων Όσων Υπάρχουν» Το ThetaHealing® είναι μια εστιασμένη προσευχή στον Δημιουργό που σας επιτρέπει να εκπαιδεύσετε τον νού, το σώμα και το πνεύμα σας ώστε να καθαρίσουν από τις περιοριστικές τους πεποιθήσεις και να ζήσετε μια ζωή με θετικές σκέψεις και καλιέργεια αρετών σε ό,τι κάνετε.

H τεχνική ThetaHealing δηλώνει ότι μπορεί να χρησιμοποιθεί σε συνεργασία με την κλασσική ιατρική. Διδάσκει πως να καλιεργήσει κάποιος τις φυσικές του διαισθητικές ικανότητες, βασιζόμενος στην ανιδιοτελή αγάπη του Δημιουργού Όλων Όσων Υπάρχουν για να γίνει η εργασία που χρειάζεται.
Έχουμε βιώσει ότι μέσα από την μέθοδο και την τεχνική ThetaHealing οι διαισθητικές μας ικανότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να φέρουν αυθόρμητες αλλαγές στην φυσική μας και συναισθηματική μας ευεξία.

 


Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ.

HOTEL LESVION - Μυτιλήνη

 

Μοιράσου το άρθρο!