Ανακοινώσεις Φορέων

16/11/2011 - 11:48

To ΠΕΚ αφού ολοκλήρωσε την επανάσταση στη Λέσβο...τώρα κάνει συμπαράσταση στους εργαζόμενους της Ελληνικής Χαλυβουργίας!!!

Υπέροχο το Δελτίο Τύπου από το Εργατικό Κέντρο Λέσβου....λύθηκαν όλα τα προβλήματα της Λέσβου και τώρα εξάγουμε επανάσταση. - Ααα! και κάτι άλλο: το ΠΕΚ ενημερώνεται μόνο από το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και τον 902!!!

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ Συνάδελφοι, συναγωνιστές, σύντροφοι,εργαζόμενοι της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο,εργαζόμενοι εκεί που δενότανε τ’ ατσάλι,     Η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου παρακολουθεί από την πρώτη μέρα τον αγώνα σας, την πορεία και τον βηματισμό σας.  Διαβάζοντας και ακούγοντας για την εξέλιξη του, αν και πολύ μακριά, μέσα από την μόνη εφημερίδα που ασχολείται με τα προβλήματα, τις αγωνίες και τους αγώνες της εργατικής τάξης και γενικά της λαϊκής οικογένειας, τον Ριζοσπάστη, αλλά και από τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του 902. Συνάδελφοι, η εργοδοσία πιστεύει ότι με την τρομοκρατία, την αποσιώπηση από τα ΜΜΕ των εφοπλιστών και βιομηχάνων, θα σας απομονώσει από την εργατική τάξη της Ελλάδας και την Παγκόσμια Εργατική Τάξη. Δεν υπολόγισαν όμως ότι υπάρχει το ΠΑΜΕ. Δεν υπολόγισαν στην ταξική αλληλεγγύη, στο ταξικό μίσος των εργατών, απέναντι σ’ αυτούς, που για τα κέρδη τους βάζουν καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των εργατών. Συνάδελφοι, συναγωνιστές, σύντροφοι, συνεχίστε, ο αγώνας σας είναι αγώνας δικός μας. Η καρδιά της Εργατικής Τάξης χτυπάει στη Χαλυβουργία. Η νίκη θα είναι και δική μας, θα είναι νίκη της εργατικής τάξης. Η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να εκπληρώσει το καθήκον, την ταξική αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους χαλυβουργούς.

Στις συνειδήσεις όλων μας είσαστε νικητές! Είμαστε νικητές!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Η διοίκηση του ΠΕΚ

Μοιράσου το άρθρο!