Ανακοινώσεις Φορέων

14/10/2015 - 07:25

Πικετοφορία από το Εργατικό Κένντρο στην Πλατεία Σαπφούς

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΣΤΙΣ 6.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ

Η απάντηση των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων, των συνταξιούχων, των αγροτών και των αυτοαπασχολούμενων πρέπει να είναι μαζική, δυναμική ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων που ματώνουν τον λαό. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε καλά ενορχηστρωμένη επίθεση στα λαϊκά και εργατικά δικαιώματα που έχουν απομείνει, βιάζεται να δώσει εκ νέου διαπιστευτήρια στους βιομήχανους, στο κεφάλαιο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γι΄αυτό το λόγο επιθυμεί και προχωράει στην ψήφιση του νέου πακέτου των βάρβαρων μέτρων στη βουλή, την Παρασκευή 16 Οκτώβρη.

Τα μέτρα αυτά πρέπει οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, το ταξικό κίνημα να τους τα επιστρέψουν ως απαράδεκτα. Είναι μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας που συνεχίζουν και ολοκληρώνουν την επίθεση στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Διαλύουν τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης έχει απομείνει. Ο αγώνας και η οργάνωση του, να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων και όλου του λαού. Μόνο η οργάνωση, μόνο αν δυναμώσουμε τους αγώνες θα αποτρέψουμε το νέο έγκλημα.

 

φωτο αρχειου

Μοιράσου το άρθρο!