Ανακοινώσεις Φορέων

05/06/2020 - 18:11

Σεβασμό στους πολίτες ζητάει η "Ασπίδα" με αφορμή την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων

Σήμερα, Παρασκευή 5/6/2020, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Συλλόγου μας με τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής κ. Κ. Κουνέλλη ενημερωθήκαμε ότι ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες για την πεζοδρόμηση της περιοχής Λαδάδικα και της επέκτασης τραπεζοκαθισμάτων και ότι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μπορούν να εφαρμόσουν τα συμφωνηθέντα μέτρα από σήμερα έτσι ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Σε δεύτερο χρόνο περιμένουμε την ολοκλήρωση των σχετικών διαγραμμίσεων από τον Δήμο Μυτιλήνης ώστε να διευθετηθεί και τυπικά ο χώρος που δικαιούνται τα καταστήματα.

Παρακαλούμε τα καταστήματα να σεβαστούν τους συμπολίτες μας και να τηρήσουν στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα: αποστάσεις τραπεζιών, διέλευση για πεζούς και ΑΜΕΑ, ένταση μουσικής, απουσία κατασκευών και κατάχρησης χώρων, καθώς και μέριμνα από όλους για τα απορρίμματα, ώστε αυτό το εγχείρημα να ικανοποιήσει τους επαγγελματίες, τους κατοίκους και τους τουρίστες.

Όποιο μέλος μας δεν συμμορφωθεί με τα συμφωνηθέντα, θα βρει απέναντι του τον Σύλλογο.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα τον Δήμο Μυτιλήνης και τους υπεύθυνους Αντιδημάρχους, το Λιμενικό Ταμείο, την Τοπική Κοινότητα, το Επιμελητήριο Λέσβου, τον Σύλλογο «Κιρκινέτσι», το Σωματείο των ΤΑΞΙ και τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης και όσους βοήθησαν για να γίνει πράξη.

 

Όσα καταστήματα χρειάζονται κάποια διευκρίνιση μπορούν να έρθουν σε επαφή με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

 

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι Σύλλογος μας πλέον μπορεί να δεχθεί μέλη από όλο το νησί.

Όσοι καταστηματάρχες επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου μας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα καταστήματα μας ή με τους εξής τρόπους:

●          e-mail: estiasimytilinis@gmail.com

●          facebook page: Σύλλογος Ασπίδα καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας Μυτιλήνης

 

Μοιράσου το άρθρο!