Ανακοινώσεις Φορέων

21/03/2013 - 13:04

Σεμινάρια για το Διαδίκτυο από το Επιμελητήριο Λέσβου - Δηλώσεις έως 29/03/2013

Το Επιμελητήριο Λέσβου ενημερώνει τα μέλη του πως το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί σημαντικά η χρήση του διαδικτύου (INTERNET) στη καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων.
Έτσι το Επιμελητήριο Λέσβου  σε συνεργασία με την ΄Ενωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ε.Φ.Ε.Ε) Λέσβου προτίθεται να διοργανώσει σεμινάρια εκμάθησης της χρήσης του διαδικτύου (INTERNET), ηλεκτρονικές υπηρεσίες- ηλεκτρονικές πληρωμές  (taxisnet, ΙΚΑ-ΟΑΕΔ-ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΑΕΕ, e-banking  κ.ά.) που απευθύνονται σε επιχειρήσεις καθώς και σε εργαζόμενους σε αυτές.

Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου θα είναι να ενημερώσει  τα μέλη του για τα οφέλη, τα πλεονεκτήματα της χρήσης του διαδικτύου και την μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεών τους. Το Επιμελητήριο Λέσβου, ανέλαβε τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, προκειμένου να εκπαιδευθούν  τα μέλη του στις νέες τεχνολογίες.
Οι επιχειρήσεις εκείνες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα σεμινάρια, παρακαλούνται όπως το γνωστοποιήσουν στο Επιμελητήριο Λέσβου τηλ: 2251028431/28564,29727,37280 αρμόδιος υπάλληλος κ. Παναγιώτης Ντουνιάς έως τις 29 Μαρτίου 2013.  
Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής των ενδιαφερομένων.
 

Μοιράσου το άρθρο!