Ανακοινώσεις Φορέων

05/12/2012 - 19:45

Στάση εργασίας ΟΤΑ Λέσβου

Στάση εργασίας ΟΤΑ Λέσβου

 

Μετά τo έκτακτο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε., το οποίο δεν μπόρεσε να καταλήξει σε μια ενιαία στάση των Δημάρχων απέναντι στη διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που προωθούν οι Νόμοι της συγκυβέρνησης κατ΄ εντολή της τρόικας, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις ενάντια: στις απολύσεις – κινητικότητα των εργαζομένων και της οικονομικής επιτροπείας των Δήμων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας μετά από απόφαση του συνεχίζει τις  κινητοποιήσεις με αποκλεισμό του Γραφείου  Προσωπικού με στόχο να μην αποσταλούν στοιχεία συναδέλφων και να μην εκδοθούν διαπιστωτικές πράξεις διαθεσιμότητας-απόλυσης, επίσης συμμετέχει την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 στην 3ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ  από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία μας ΠΟΕ ΟΤΑ. Μετά από απόφαση του Δ.Σ. στην στάση εργασίας καλείται να μην συμμετάσχει το τεχνικό προσωπικό, που απασχολείται αποκλειστικά στην αντιμετώπιση των καταστροφών του περασμένου Σαββάτου.

Με την έναρξη της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί και σύσκεψη – συγκέντρωση όλων των εργαζομένων του Δήμου Λέσβου στο κεντρικό κτίριο του Δήμου στην Μυτιλήνη (Ελ. Βενιζέλου 13 -17)

          Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

          Για να μην χάσουμε τη δουλειά μας, για να μην μας καταργήσουν τα τελευταία δικαιώματά μας, για να μην μας στερήσουν την ελπίδα για ζωή, μόνο ο δυναμικός, ενωτικός και μαζικός αγώνας μας είναι η απάντηση στην άθλια πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της τρόικα.

 

Μοιράσου το άρθρο!