Ανακοινώσεις Φορέων

10/10/2011 - 13:15

Στάση εργασίας στον Δήμο Λέσβου Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) έως και τη νέα 24ωρη απεργία που έχουν αποφασίσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε. για τις 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας αύριο Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011 για τους εργαζόμενους στον Δήμο Λέσβου από τις 11.30 το πρωί μέχρι τις 15.00.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί, με την ευκαιρία της στάσης εργασίας, αύριο Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 11.30 στην είσοδο του Δημαρχείου Μυτιλήνης (σε περίπτωση κακοκαιρίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας) με θέμα τον καλύτερο συντονισμό της απεργίας της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Σε όλη την Ελλάδα οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ με καταλήψεις χωματερών, δημαρχείων και άλλες δράσεις διατρανώνουμε την αντίθεση μας, στα εξοντωτικά μέτρα της κυβέρνησης και της τρόικας, στις απολύσεις μέσω εργασιακής εφεδρείας και παλεύουμε για την διατήρηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των ΟΤΑ. Από αυτή την μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς. Ο δρόμος του αγώνα, μέχρι την δικαίωση, είναι μονόδρομος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΝΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟ

Μοιράσου το άρθρο!