Ανακοινώσεις Φορέων

24/09/2012 - 10:34

Συμμετοχή εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου στην απεργία

Συμμετοχή εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου στην απεργία

Ο

Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική, πανεργατική απεργία, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012,  που έχουν προκηρύξει από κοινού η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ και συμμετέχει η Ομοσπονδία μας ΠΟΕ ΟΤΑ. 

Κυβέρνηση και Τροϊκανοί, παρά το γεγονός ότι έχει διαπιστωθεί πλέον από όλους ότι η συνταγή των μνημονίων είναι λάθος και ότι έχει αποτύχει, επιμένουν στην ίδια αδιέξοδη, αναποτελεσματική, υφεσιακή, αντεργατική, ταξική και αντικοινωνική πολιτική. 
Απαιτούν να αυξηθούν εξοντωτικά τα όρια ηλικίας στα 67 χρόνια, σχεδιάζουν νέα βάρβαρες περικοπές, αλλά και απολύσεις στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά της παιδείας, της υγείας, της πρόνοιας, της κοινωνικής ασφάλισης καταρρέουν μέσα από την περικοπή δαπανών τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις υπηρεσιών και οργανισμών, τις ιδιωτικοποιήσεις και τον περιορισμό του αριθμού των εργαζομένων. Διαλύουν τους Δήμους πετσοκόβοντας τους πόρους τους, οδηγώντας τους σε κλείσιμο. Ήδη οι πρώτοι Δήμοι στην Αττική έχουν κλείσει επ αόριστον.
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες
Ο συνεχής αγώνας μας για να μην περάσουν τα νέα «βάρβαρα» μέτρα, κυβέρνησης και τρόικας, που μας οδηγούν πλέον όλους στην κοινωνική καταστροφή, καθιστούν απαραίτητη την καθολική συμμετοχή μας στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ και της Γ.Σ.Ε.Ε. την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012. 
Ο Σύλλογος εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 9.30 το πρωί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στην είσοδο του Δημαρχείου Μυτιλήνης. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΝΕΤΗΣ   ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!