Ανακοινώσεις Φορέων

25/11/2010 - 14:25

Συναντήσεις Ελπ. Τσουρή με φορείς

Σειρά εθιμοτυπικών συναντήσεων πραγματοποίησε χθες και σήμερα η υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Ελπίδα Τσουρή, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στη Μυτιλήνη.

Χθες στις 19.00  η κ. Τσουρή συναντήθηκε με το δήμαρχο Μυτιλήνης και νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσο Γιακαλή, ενώ σήμερα από νωρίς το πρωί, η υφυπουργός είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Μυτιλήνης, Εμμανουήλ Βόμβα, το διοικητή του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Παύλο Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Κωνσταντίνο Κορδώνη και τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Επίσης, η υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Οίκου Ναύτου και με αντιπροσωπεία συνταξιούχων ναυτικών.

Παράδοση υλικού στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αγιάσου.

Την επιβράβευσή της, αλλά και την υποστήριξή της στο έργο που επιτελούν οι εθελοντικές οργανώσεις, εξέφρασε η υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, στη διάρκεια εκδήλωσης παραχώρησης υλικού στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγιάσου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η κ. Τσουρή στη σύντομη ομιλίας της χαρακτήρισε αξιόλογο των έργο των μελών του συλλόγου, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι χρειάζεται να δημιουργηθούν αντίστοιχοι πυρήνες εθελοντισμού, στη δασοπυρόσβεση και στη  δασοπροστασία.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε τα μέλη του συλλόγου, αλλά και όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά, ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της πολιτείας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγιάσου, που ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1928, Ιωάννης Ανδρικού, εξέφρασε τη χαρά του και την ικανοποίησή του για την παραχώρηση υλικού στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγιάσου επισημαίνοντας ότι ήταν ένα χρόνιο αίτημά τους. Ακόμη ευχαρίστησε την  κ. Τσουρή για την προσφορά  και το ενδιαφέρον που επέδειξε, υποστηρίζοντας ότι τα μέλη του συλλόγου θα βρίσκονται  κοντά στη φύση και θα την προστατεύουν .

 

Μοιράσου το άρθρο!